I aften kl. 20:00 afvikles finalen i BetXpert Poker "jule-runden" hos Bet24 Poker. Den spiller der kåres som vinder, kan stikke et rejsegavekort på intet mindre end 12.000 kr. i lommen!


Indtil videre er 6 mand klar til at tage plads ved aftenens finalebord*, alle kvalificeret via de i december afholdte kval-turneringer. Men der er plads til flere. Hvis du mener at hovedpræmien er værd at gå efter, kan du for et buy-in på $55 tage del i kampen om de 12.000 kr. Det eneste du skal huske er at benytte følgende kodeord når du registrerer dig til turneringen: thebigfour

Sådan finder du finale-bordet
Finalen spilles, ligesom kvalifikationsturneringerne, hos Bet24 Poker. Den turnering du skal lede efter hedder "BetXpert Finale".

Den findes hos Bet24 Poker under "Scheduled Tournament" hvor man finder frem til den ved at kigge på buy-in-størrelsen, navnet eller dato og tidspunkt.

Starttidspunkt: Kl. 20.

For at mindske risikoen for at folk udefra - ikke-brugere af BetXpert - deltager i pokerturneringerne, skal ovennævnte kodeord anvendes ved registrering.

Læs mere om finalebordets struktur (blinds mv.) på http://betxpert.com/poker/bet24_tour.asp

Husk også at vi torsdag aften tager hul på BetXpert Poker "nytårs-runden", hvor vi gennem 8 turneringer og en finale januar/ februar, uddeler præmier for 20.000 kr., og har udvidet strukturen med leaderboard mv.

* De 6 deltagere, der er direkte kvalificeret til finalebordet, er Bet24 aliaserne: Jardemyr, ElNino_82, gr8pb18, elvis-sly, Capt.Kid og _allanBly_.