Søndag aften blev endnu et kapitel skrevet i FA Cuppens historie om bemærkelsesværdige favoritdrab - da Tottenham Hotspur trods en 2-0-føring tabte til Leicester, bundhold i den næstbedste række. En trist dag for Spurs-fans, men en god dag for OddsXpert-deltageren JesperM, der fik odds 6,5 for det overraskende resultat og dermed kunne erobre førstepladsen i uge 1.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "JesperM" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...