Dagens mange pokalfinaler er ikke gået bookmakernes næser forbi, og de har derfor fundet skytset frem med forskellige former for bonusser. Vi tager her et kig på de forskellige muligheder du som kunde har hos de danske bookmakere. 

Mange af de store europæiske ligaer er afsluttet og Champions League finalen står for døren i næste weekend, og derfor er det nu tid til, at mange pokalfinaler skal afvikles. I dag står 3 af de helt store pokalfinaler på programmet, når FA Cuppen, Copa del Rey og DFB Pokalen, men også Coupe de France tiltrækker stor opmærksomhed rundt omkring.

Bookmakerne vil gerne give deres kunder lidt ekstra tilbud til en eller flere af disse pokalfinaler, og vi har her taget et kig på, hvad de forskellige bookmakere tilbyder.

Betsafe: Risikofrit spil

Betsafe tilbyder et risikofrit spil på 200 kr til FA Cup-finalen mellem Arsenal og Aston Villa. Taber du dit spil, får du indsatsen tilbage i form af en bonus.

Tilmeld dig kampagnen og deltag i Betsafes risikofrie spil. Placer et single vinderspil (1X2) på præcis 200 kr på FA Cup-finalen Arsenal-Aston Villa. Hvis du taber dit spil, refunderer Betsafe dit tabte spil i form af en bonus.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen hos Betsafe ved at indtaste den email, som er registreret med din Betafe-konto.
 • Placer et single spil på kampens vinder (1 X 2) på præcis 200 kr inden kampstart på kampen.
 • Taber du dit spil, refunderer vi dit tab i form af en bonus.
 • Bonussen skal omsættes 6 gange til minimum odds 1,50.
 • Regler og vilkår er gældende

Betfair*: Gæt kamphændelser og få freebets

Betfair Sportsbook er ude med en lidt alternativ konkurrence, hvor du kan scorer et freebet, hvis du har et tabende væddemål på udvalgte markeder samtidig med, at du gætter rigtigt på 1 af 5 udfald på FA Cuppen og/eller DFB Pokalen.

Sådan gør du:

 1. Gå ind på Betfair
 2. Placer et væddemål på et af markederne ciffertips, ciffertip - når som helst, første-, sidste-og når som helst målscorer.
 3. Gæt en hændelse blandt Betfairs 5 udvalgte.
 4. Taber du på ovenstående væddemål samtidig med, at din hændelse sker indenfor ordinær spilletid, så refunderes din indsats op til 250 kr som et freebet.
 5. Bemærk at dit freebet skal benyttes senest 7 dage efter det er modtaget.
 6. Regler og vilkår er gældende

Nordicbet*: Jackpot på 10.000 kr.

Er du skarp til at ramme resultaterne på de enkelte pokalfinaler, så kan det være, det er dig der får fingre i jackpotten på 10.000 kr. hos Nordicbet*.

Det drejer sig om følgende pokalfinaler:

- FA Cup - Arsenal - Aston Villa (kl. 18:30)
- DFB-Pokal - Dortmund - Wolfsburg (kl. 20:00)
- Coupe de France - Auxerre - PSG (kl. 21:00)
- Copa del Rey - Athletic Bilbao - Barcelona (kl. 21:30)

Sådan gør du:

 • Registrer dig til kampagnen her. Har du ikke en konto, skal du oprette dig hos NordicBet* først.
 • Lav en kombikupon på minimum 20 kroner, hvor du spiller på slutresultatet (korrekt score) på tre pokalfinaler d. 30/5. Du må lave ligeså mange kuponer du vil.
 • I tilfælde af at flere spillere rammer korrekt, vil det være kuponen til det højest spillede beløb, der vinder førstepræmien på 10.000 kr.
 • Regler og vilkår er gældende

Scandic: Spil pokal-trippel og få refundering ved misset kamp

Placer en pokalfinale-triple (alle tre kampe), og hvis du misser på et af dine valg, giver vi dig indsatsen retur som en bonus.

Sådan gør du: 

 • Placer en pokal-trippel, hvor mindst et af dine valg er fra FA Cuppen, Cope del Rey eller DFB Pokalen og alle valg er til minimum odds 1,50 og for minimum 50 kr.
 • Går ét af dine valg ikke hjem, så får du en refundering af din indsats op til 150 kr.
 • Refunderingen er en bonus, som skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1,50.
 • Regler og vilkår er gældende

Ladbrokes: Lav en pokalfirling og få et freebet

Laver du en pokalfirling indeholdende FA Cuppen, Copa del Rey, DFB Pokalen og Coupe de France så giver Ladbrokes dig et freebet på op til 300 kr.

Sådan gør du:

 • Placer op til 300 kr. på en firling på 1X2-markedet på ovenstående kampe.
 • Der er ikke noget krav om minimumsodds for din kombination. Det skal blot være en firling med alle de omtalte kampe.
 • Når du har placeret dit spil på de angivne kampe, så vil du automatisk modtage dit freebet på op til 300 kr. Freebettets værdi vil svare til værdien på dit første bet, der opfylder kampagnens kriterier.
 • Regler og vilkår er gældende