Der er trukket lod til kvartfinalerne i DBUs Pokalturnering, hvor FCK skal til Lyngby, mens superliga-klubberne AaB og AGF tørner sammen i endnu et slag om det jyske herredømme.

NRGi Park bliver omdannet til en slagmark, når Kent Nielsens AaB-tropper kommer på besøg i pokal-kvartfinalen den 4. december. Det blev 0-0 sidst de to traditionsrige jyske storklubber mødtes i Superligaen, men denne gang skal vi have fundet en vinder, da der er der semifinalebilletter på spil. Der er lagt op til en pokal-gyser i Aarhus til dette "Slaget om Jylland".

Ståle Solbakken og FCK er udset som favorit hos bookmakerne til at vinde pokalturneringen, og de kan nu se frem til en tur til Lyngby, hvor der bestemt også er lagt op til en spændende pokal-dyst med godt gang i lægterne.

"-Vi kommer til at møde Danmarks bedste hold. Det er uden tvivl den sværest mulige lodtrækning, vi kunne få, også selvom vi har hjemmebane.   Vi er i pokalen for at komme så langt som muligt, så det er selvfølgelig den værst tænkelige lodtrækning" 

-Johan Lange, Lyngby

Derudover skal sensationsholdet Hobro på en svær opgave, når de tager imod FC Nordsjælland, og sidste kvartfinale er 1.divisions-topmødet mellem Vejle og Horsens.

De lavest rangerede hold får tildelt hjemmebanefordelen, så der er udsigt til nogle spændende og tætte pokalbrag i kvartfinalerne, hvor vi måske kommer til at se et par overraskelser.

Pokal-kvartfinaler den 4. december

AGF - AaB

Lyngby - FCK

Hobro - FCN

Vejle - Horsens

Udvalgte Pokal vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC København 2,40
Bet365
FC Nordsjælland 4,40
Betsafe
AaB 5,00 Bet365
AGF 9,00

Bet365

MermaidBet

Horsens 9,00

Bet365

MermaidBet

Vejle 15,50
MermaidBet
Hobro 32,00 MermaidBet
Lyngby 43,00 MermaidBet