Dustin Poirier og Conor McGregor mødes I et tredje og formentlig afgørende slag i weekenden. Her får du en oversigt over de bedste odds på hadets kamp.

Det tredje møde mellem Dustin Poirier og Conor McGregor skal stå i den kommende weekend. Helt præcist klokken 06.00 søndag morgen dansk tid. Begge kæmpere har vundet et opgør hver, hvorfor der nu er lagt i kakkelovnen til en altafgørende finale de to imellem. Amerikanske Poirier er smal favorit, men ireren har uden tvivl tænkt sig at gøre oddsene til skamme.

Kampen skal udkæmpes i T-Mobile Arena i Las Vegas, USA. Dermed har Dustin Poirier fordel af hjemmebane.

Nederst i artiklen kan du læse om, hvor du kan streame Poirier vs McGregor. 

Odds på Dustin Poirier vs Conor McGregor – hvem vinder det afgørende slag?

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på UFC-braget Dustin Poirier vs Conor McGregor. Kampen begynder klokken 06.00 søndag morgen dansk tid. Kampen kan ses hos Viaplay

Odds på Poirier vs McGregor Højeste odds Bookmaker
Dustin Poirier 1,85
Conor McGregor 2,10
Vindermetode - udvalgte odds Højeste odds Bookmaker
Dustin Poirier vinder på KO/TKO/DQ/Technical Decision 2,75
Dustin Poirier vinder på submission 9,65
Conor McGregor vinder på KO/TKO/DQ/Technical Decision 2,35
Conor McGregor vinder på submission 26,00
Odds på antal omgane i Poirier vs McGregor Højeste odds Bookmaker
Over 1,5 omgange 1,63
Under 1,5 omgange 2,70
Over 2,5 omgange 2,25
Under 2,5 omgange 1,71
Over 3,5 omgange 2,80
Under 3,5 omgange 1,51
Over 4,5 omgange 3,45
Går kampen tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 4,56
Nej 1,28

Odds er fra fredag den 9. juli klokken 11.36

Odds på Poirier vs McGregor hos Danske Spil

Som nævnt i indledningen har bookmakerne Dustin Poirier som svag favorit. Bedste odds på amerikaneren er p.t. 1.85 hos Danske Spil*, mens du får odds 2,10 hos ComeOn* på McGregor. 

Dustin Poirier – fik balance i regnskabet

Conor McGregor vandt de to herrers første møde tilbage i 2014. Her var ireren meget overlegen i kampen, der kun varede i ét minut og 46 sekunder. 

Heldigvis for Poirier slog han stærkt tilbage, da han i januar i år fik sin revanche. Det gjorde han, efter at han først havde fået sat McGregors favoritben ud af spillet, hvorefter han sendte en mindre haglbyge af slag ind i kraniet på ireren. Haglene kom igennem paraden, og Poirier vandt på knockout, da dommeren trådte til og stoppede kampen. 

Om Dustin Poirier:
Alder: 32
Fødested: USA
Højde: 175 cm
Vægt: 70 kg
Record: 27-6-0

Conor McGregor – tabt to af de seneste tre kampe

Conor McGregor er en af verdens p.t. største stjerner indenfor kampsport. Det ændrer dog ikke på, at ireren har tabt to af sine seneste tre kampe. Først tabte han mod den ubesejrede Khabib Nurmagomedov (29-0-0) tilbage i oktober 2018. 

Herefter vandt han i januar 2020 over Donald Cerrone (36-16-0), hvilket var en fin skalp, men også et niveau under Nurmagomedov. I januar i år tabte han således igen, da Poirier som bekendt fik has på ham med en række slag, der slog ham i gulvet. 

To nederlag på tre kampe er ikke vanlig McGregor-stil, men man skal også have med, at nederlagene kom mod to, der ligesom McGregor selv, hører til den absolutte top af UFC-kæmpere. 

Nu er spørgsmålet blot, om McGregor rejser sig og viser, at han er den sande mester, eller om Poirier atter viser sig for stærk og kløgtig. 

Om Conor McGregor
Alder: 32
Fødested: Irland
Højde: 172 cm
Vægt: 70 kg
Record: 22-5-0

Stream Poirier vs McGregor hos Viaplay

Hvis du ikke lige ved, hvor du kan se eller streame Dustin Poirier vs Conor McGregor, så er der heldigvis gode råd at hente. Viaplay viser nemlig kampen via stream, så du ikke behøver at gå glip af den store begivenhed. 

Opretter du dig hos Viaplay, er det desunden ikke kun denne formidable UFC-kamp, du kan nyde. Du kan også se andre UFC-kampe og -stævner i fremtiden, plus du får muligheden for at se noget af europas bedste fodbold. Heriblandt Premier League, Champions League, Superliga og meget meget mere. 

Der er med andre ord masser af gode grunde til at oprette sig hos Viaplay og streame Poirier vs McGregor.