BetXperts nye podcast ser dagens lys med optakt til Australian Open, samt spilforslag til Arsenal - Sheffield United og Real Madrid - Sevilla.

Der venter brugerne på BetXpert flere nye tiltag i løbet af 2020, og allerede nu ser et af de første dagens lys. Det sker med lanceringen af BetXpert podcast, som kommer til at behandle en række forskellige emner.

Podcasten laves for BetXpert af Tom Carstensen og Genpres.

Den første udgave af podcasten er allerede nu klar, og det er den med en gennemgang af favoritfeltet på herresiden i Australian Open, hvor eksperttipper Jesper Nyenstad blandt andre har fidus til veteranen Roger Federer.

I programmet sniger tipredaktør Jesper Helmin sig også med, når han i slutningen af programmet kigger nærmere på både Arsenal - Sheffield United og Real Madrid - Sevilla.

Flere temaer tages op

I de kommende uger følger flere udgaver af BetXpert podcast. Det bliver ikke udgaver som den, du allerede nu kan høre, men i stedet temaudsendelser, som tager udgangspunkt i betting fra to forskellige sider.

Du kommer både til at høre tennisekspert Jesper Nyenstads analytiske tilgang til at finde de bedste spil på herretennis, og til at høre Danske Spils oddssætter Jesper Kristoffersen gå i dybden med, hvilke faktorer der spiller ind, når der sættes odds på en begivenhed.

Du kan lytte til BetXperts første podcast her