Mauricio Pochettino er fyret som træner for Tottenham. Pochettino har stået i spidsen for Tottenham siden 2014 og førte i maj måned Tottenham til Champions League finalen, som dog blev tabt til Liverpool. Siden hen har den ene skuffelse overtaget den næste, og Pochettino forlader Spurs på en 14. plads i Premier League.

Argentineren erstattes af José Mourinho, der har fået en kontrakt frem til sommeren 2023. Mourinho har stået uden job siden han blev fyret i Manchester United i 2018, men nu vender han endelig tilbage til grønsværen. Med tre engelske mesterskaber fra sin tid i Chelsea på CV'et er han da også den suverænt mest succesfulde Premier League-manager på den front. 

Det er netop Mourinhos succesfulde fortid, som Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy hæfter sig ved i pressemeddelsen på Tottenhams hjemmeside:

”I José har vi fået en af de mest succesfulde managers i fodbold-verdenen. Han har et væld af erfaring, kan inspirere sit hold, og er en stor taktiker. Han har vundet titler i alle de klubber han har trænet. Vi tror han vil bringe energi og tro på tingene i omklædningsrummet.”

Hvad siger bookmakerne om Mourinhos chancer?

Tottenham er ikke just vant til at vinde titler, og lige for tiden er der heller ikke meget der tyder på, at det bliver i år at det sker. Mourinho er jo dog vant til at skaffe resultater og titler til de klubber han står i spidsen for. Kan Mourinho vende den dårlige sæsonstart for Tottenham?

Hvor slutter Tottenham i Premier League? Højeste odds Bookmaker
Top 4 5,00
Top 6

1,72

Odds på Pochettinos næste klub

Efter sidste sæson var Pochettino et af Europas varmeste trænernavne. Umiddelbart skulle man tro, at denne sæsons skuffende resultater har givet ham en ridse i lakken, men skal man tro Betfairs odds, bliver hans næste destination endnu en topklub. 

Hvilken klub bliver Pochettinos næste? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 3,25
Bayern München 3,50
Real Madrid 4,33
PSG 5,50

Juventus

11,00
Barcelona 13,00
Manchester City 15,00
Arsenal 15,00
Argentina 21,00
AC Milan 26,00
Napoli 34,00
Dortmund 51,00
Atletico Madrid 51,00
Liverpool 67,00
Chelsea 67,00

Ifølge Betfair*, er det altså mest sandsynligt at Pochettinos nye hjemmebane bliver Old Trafford, men storklubber som Bayern München og Real Madrid er også realistiske scenarier for argentineren.

Kan Eriksen ende på samme adresse som Pochettino?

Christian Eriksen har ikke haft sin bedst sæson hos Tottenham, og han forventes at spille et andet sted efter hans kontrakt løber ud med Tottenham til sommer. Eriksen har startet mange kampe på bænken i denne sæson, men i tidligere sæsoner under Pochettino har Eriksen været én af Pochettinos favoritspillere. Det bliver spændende at se hvor Eriksen skal folde sig ud i fremtiden. Hos Nordicbet* kan du spille på hvor Christian Eriksen spiller efter vinterens transfervindue:

Christian Eriksens næste klub Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 4,00
Atletico Madrid 7,00
Manchester United 10,00
PSG 11,00
Juventus 15,00