Brugertipperen Perten havde et godt 2013 og har også lagt stærkt fra land i det nye år med nogle velbetalte pletskud...

Hver sin better, hver sin taktik. Nogle er til asian-handicap, nogle til over/under-spil og nogle til de lidt mere vovede målscorerspil. Brugertipperen Perten hører til sidstnævnte kategori og opererer i et felt, hvor man skal have is i maven, for der kan være langt mellem snapsene på de højoddsede målscorerspil.

Ikke desto mindre har Perten vist, at han behersker området. 2013 klarede han med en tilbagebetalingsprocent på 115% og et overskud på 31,67 units på 214 spil, og han har lagt endnu bedre fra land i 2014. Her har han allerede leveret 34 tips og har i de seneste dage ramt hovedet på sømmet. I søndags ramte han odds 27 på at Berardi scorede mindst to gange i kampen Sassuolo-Milan, og i går mandag var der igen gevinst i form af en dobbelttriumf på Éder som minimum to-målsskytte i Sampdoria-Udinese og Nagatomo som målscorer i Inter-Chievo.

Det bringer Pertens tilbagebetaling op på 178% for årets første måned - så måske det er værd at holde øje med hans tips fremover?

Knap så godt i ekspertpanelet

BetXperts eksperter er startet knap så godt på det nye år med en tilbagebetalingsprocent på 96% og et spinkelt minus på 4,01 units. Med et igangværende håndbold EM og tennisturneringen Australien Open har vi dog en række kyndige eksperter, der gerne skulle få vendt underskud til overskud inden længe.