På tærsklen til den nye basketsæson viser eksperten Bankshot gode takter. Natten til søndag ramte han bl.a. flot odds ved de asiatiske basketmesterskaber, FIBA.

Ingen længe er der igen fuld knald på basketsæsonen. Det bemærker vi også hos BetXpert, hvor vores ekspert Bankshot  så småt er ved at køre sig i stilling.

De seneste uger har han været særdeles aktiv og fundet adskillge spilforslag fra bl.a. træningskampe og de asiatiske mesterskaber, FIBA.

Således ramte han i nat odds 6 ved FIBA, da han så god værdi i Filippinerne til at vinde over Iran. Han virker med andre ord til at have skudt sig godt ind. Så hvis du mangler en dygtig baskettipper i din ekspertportefølje, så var det måske værd at tage Bankshot med.

"I'm cursed"

Samlet set holder Bankshot en tilbagebetaling på 101% efter godt 200 spil. I sig selv ikke nok til at konkludere så meget.

Normalt vil vi heller ikke give os i kast med at snakke om held og uheld i betting, da det på den lange bane vil udligne sig selv. Vi gør lige en undtagelse her. For der har hvertfald været et tilfælde, hvor heldet ikke tilsmilede ham.

Så nu - efter at have sat odds 6 i kurven - kan Bankshot nok godt tåle at gense klippet fra foråret.

Bankshot har anbefalet et tip på Fenerbache +5,5 point for halvlegen i kampen mod Unicaja (Fenebache må altså maks føre med 5 efter de to første quarters).

Men 1,7 sekunder tilbage af anden quarter er spillet så godt som hjemme. Fenerbache har bolden nede ved egen kurv, fører med 3, og der er 1,7 sekunder tibage. De SKAL lave en tre-pointscoring for at ødelægge handicapspillet, men de kan ikke nå at komme op i den anden ende. Men så ... Se klippet her.

I kommentarsporet skrev Bankshot: "I'm cursed." Den forbandelse virker heldigvis til at være gået over.

Du kan abonnere på Bankshots spil her og modtage mails, når han sender spil ud.