Vi går ind til det tætte juleprogram, der kan afgøre Premier League-mesterskabet. Men bookmakerne har allerede afskrevet Liverpool og Manchester Utd...

Arsene Wenger har sendt "The Gunners" alene i front, men bookmakerne har alligevel valgt at pege på Manchester City som mesterskabsfavoritter i den meget spændende Premier League-sæson.

"Manglende kvalitet giver ofte ustabile resultater, og kigger man på Liverpool og Manchester Uniteds hold lige nu, så kan man hurtigt finde
tre-fire positioner på banen, hvor der simpelthen mangler klasse, hvis de for alvor skal blande sig i mesterskabskampen. For Liverpool gælder
det især forsvaret og kanterne, mens United har haft problemer på den centrale del af midtbanen, hvor der ikke er nogen velspillende styrmand"

Tonni Munk Jensen, Nordicbet*

Her en tredjedel inde i sæsonen har Arsenal skabt et forspring på 4 point ned til José Mourinhos Chelsea og hele 6 point ned til Manchester City.

Der er ikke den store fidus til hverken Manchester United eller Liverpool i den engelske mesterskabskamp. De to traditionsrige klubber har begge haft en svingende sæsonstart, og er nu så langt efter de førende topklubber, at bookmakerne ikke længere tror på dem i mesterskabskampen.

Liverpool begyndte sæsonen fornemt, men siden har de vist svaghedstegn, mens Manchester United har oplevet det stik modsatte. Et mesterskab til Liverpool giver nu odds 13, og Manchester United ligger i odds 12 for et engelsk mesterskab.  

MANCHESTER CITY ER FAVORITTER I TÆT MESTERSKABSKAMP

Med en sikker 3-0 sejr i weekenden over Michael Laudrups Swansea er Manchester City udset som smal mesterskabsfavorit foran London-klubberne Arsenal og Chelsea.

City-manager Pellegrini har samlet en stærk trup med Sergio Agüero i hopla og god opbakning fra offensive profiler som Jesus Navas, Samir Nasri, Negredo, David Silva og Edin Džeko.

"-Manchester City har en klasse-trup og lidt flere strenge at spille på i forhold til de andre tophold. Alle positioner er stærkt besat, og der er masser at skyde med fra bænken. Største konkurrent kan nemt blive Arsenal, som har lagt utroligt flot fra land med 10 sejre i 13 kampe, men på papiret er holdet ikke voldsomt stærkt, så en mindre nedtur kan hurtigt ændre billedet," siger Tonni Munk Jensen fra Nordicbet*.

Udvalgte Premier League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 2,75
Partybets
Arsenal 3,50
Bet365
Chelsea 4,50 Partybets
Manchester United 12,00
Unibet
Liverpool 13,00 Unibet

Hvem har I fidus til i den engelske mesterskabskamp?