Vi får ikke mange mål, når Manchester United tager imod Barcelona. Det forventer fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spilforslag og oddsoverblik over de første Champions League-kvartfinaler.

Der var flere store overraskelser i ottendedelsfinalerne, hvor bl.a. Ajax Amsterdam sendte Real Madrid ud af turneringen. Det betyder, at vi skal have fundet en ny klub til at sætte sig på Champions League-tronen, og vi kan se frem til en række spændende brag i kvartfinalerne.

Solskjær skal føre Manchester United til nye mirakler

Ole Gunnar Solskjær indtaget Old Trafford og har fået Manchester United-ledelsen til at glemme alt om Zinedine Zidane eller Mauricio Pochettino. Især 3-1 triumfen mod PSG på Parc des Princes har givet troen på, at Manchester United er på rette kurs og stadig kan være med i CL-eliten.

Manchester United får en glimrende chance for at teste, hvor langt de er kommet med Solskjærs projekt, når de tager imod mægtige Barcelona.

Manchester United-Barcelona: Under 3 mål til odds 1,71 hos Bethard

Super-keeper David de Gea kan stoppe Barcelona-stjernerne. Manchester United er ofte mere tilbageholdende og manager Ole Gunnar Solskjær overlader gerne initiativet til modstanderne for at bygge spillet op fra en sikker defensiv.
Se eksperttip fra Thomas Schyth her.

Catalanerne har ikke så meget at bevise. Mens rivalerne fra Real Madrid er i ruiner, så stormer Barcelona mod et sikkert La Liga-mesterskab med Lionel Messi, der gang på gang beviser, at han er verdens bedste spiller.

Barcelona tager favoritværdigheden på Old Trafford, hvor en hjemmesejr belønnes med odds 4,00.

Manchester United - Barcelona

Selvom Lionel Messi har scoret 33 mål i 29 ligakampe, så er der alligevel grund til bekymring i Barcelona-lejren, hvor alt for mange spillere ikke rammer topniveau.

Barcelona er ikke så sprudlende og stabile som i æraen med Xavi og Iniesta og især på udebane har Barcelona været mere tilbageholdende. I ottendedelsfinalerne fik Barcelona blot 0-0 på udebane mod ellers overkommelige Lyon, og det er slet ikke usandsynligt, at den spanske storklub igen vælger at spare på krudtet.

Juventus viser klassen i Amsterdam

Cristiano Ronaldo kunne have set frem til et gensyn med kammeraterne med Real Madrid, men Ajax og Lasse Schöne ville det anderledes. Real Madrid blev sendt ud i 1/8-finalen med et vanvittigt 1-4 nederlag på Bernabeu.

Men Juventus skulle faktisk også selv levere et mindre mirakel, da de tabte med 0-2 til Atletico Madrid i den første 1/8-finale. I to kampe hånede Atlético-fansene Cristiano Ronaldo, der svarede tilbage med en helt igennem outstanding præstation i 3-0 sejren i Torino.

Ajax - Juventus

Uafgjort eller Juventus vinder med 1 mål til odds 1,84 CV: 57%

Der er sådan set ikke lagt op til en målfest i Amsterdam. Rutinerede Juventus vil næppe få problemer med at få lukket ned for Ajax-spillerne, og offensivt kan de ikke gøre andet end at trille bolden hen til Ronaldo, der er eneste målsøgende spiller i truppen. Der kommer alt for lidt fra midtbanen, Dybala og Mandzukic.

Uafgjort til odds 3,40 hos Nordicbet
Juventus (-1) X til odds 4 hos Cashpoint
Klik her for at finde et værktøj til indskudsfordeling

Ronaldo har døjet med en skade, hvilket har givet den unge Moise Kean chancen for at vise sig frem. Den kun 19-årige Kean har scoret i tre kampe i træk og blev senest matchvinder med scoringen til 2-1 mod Milan.

Det ser noget anderledes ud for Kasper Dolberg, der lader til at være groet fast på Ajax-bænken, og vi skal tilbage til februar for at finde seneste fuldtræffer fra Dolberg, der ellers var spået et stort gennembrud i Ajax-trøjen.

Tottenham forbliver ubesejrede på det nye fort

Der bliver dækket op til fodboldfest i fornemme rammer, når Tottenham tager imod Manchester City i denne rene engelske kvartfinale.

Det er en skræmmende stærk City-trup, som manager Pep Guardiola tager med til London, men kan de leve op til favoritværdigheden? I ottendedelsfinalerne blev Schalke slået ud med samlet 10-2, men faktisk var Manchester City presset i udekampen, hvor Schalke var foran med 2-1 indtil slutminutterne.

Manchester City har en meget bred trup, men de har ikke vist helt samme styrke som i sidste sæson og kan komme i problemer, hvis Tottenham tør blive spilstyrende.

Det må give ekstra gejst til Christian Eriksen og resten af Spurs-spillerne, at de skal spille klubbens første Champions League-kamp nogensinde på deres nye hjemmebane.

Tottenham - Manchester City

Tottenham indtager ganske vist 3. pladsen i Premier League, men der er et stort spring op til både Liverpool og Manchester City.

Tottenham - Manchester City 1X til odds 2,02 hos Unibet CV: 50%

Manchester City behøver ikke spille med stor risiko og jagte sejren, da de kan vælge at afgøre tingene i returkampen i Manchester. Spurs-manager Pochettini må derimod sende tropperne i offensiven og med opbakning fra fansene kan de måske sætte City-defensiven under pres, hvis det lykkes Christian Eriksen at træde i karakter som det offensive omdrejningspunkt.

Liverpool - Porto: Hold øje med Sadio Mané

Så skal Champions League-hymnen igen lyde over det legendariske Anfield, hvor Jürgen Klopps Liverpool tager en massiv favoritrolle mod de portugisiske gæster fra Porto.

Der er store forventninger til, at Liverpool kommer til at svinge med taktstokken og tager initiativet i deres jagt på et godt udgangspunkt til returopgøret.

Jürgen Klopp sendte Liverpool i CL-finalen sidste år og har været ganske aktiv på transfermarkedet. Især den nyindkøbte keeper Alisson og den hollandske forsvarsgeneral Virgil van Dijk har været helt forrygende.

Sadio Mané scorer i kampen til odds 2,25 hos Bet365. CV: 47%

Kan Porto-defensiven følge med, når Liverpool-stjernerne skruer op for tempoet? Mens Mohamed Salah har haft en lidt svingende sæson, så har Sadio Mané været skruet op for niveauet og er nået op på 17 fuldtræffere i denne Premier League-sæson. Den hurtige Mané scorede også to mål i 3-1-sejren over Bayern München og han kan sagtens blive en stor udfordring for portugiserne.

Liverpool fører stadig Premier League, efter de kun har tabt en enkelt kamp i de 33 spillerunder i Premier League (2-1 ude mod Manchester City) og kommer ind til kvartfinalerne med stor selvtillid efter 3-1 sejren over Bayern München på Allianz Arena og fire sejre i træk i Premier League.

Liverpool - FC Porto

Porto måtte i 1/8-finalen ud i forlænget spilletid, inden brasilianske Alex Telles scorede på straffespark og eliminerede italienske Roma.

Der er stor rutine i Porto-truppen, hvor Casillas passer buret, mens erfarne Pepe styrer defensiven. Og så kan Porto også stadig stille med forsvarsspilleren Éder Militão, der til sommer skifter til Real Madrid.

Der er noget længere mellem stjernespillerne i Porto, men de har hentet flere flotte resultater i Champions League og fører da også den portugisiske liga i skarp konkurrence med rivalerne fra Benfica.

Hold øje med yderligere spilforslag til CL-kvartfinalerne fra vores ekspertpanel.