Bayern München er for stærke i egen hule og besejrer Liverpool. Det forventer fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spilforslag og oddsoverblik de sidste over returkampene i Champions League-ottendedelsfinalerne.

Der var masser af flotte scoringer, sensationelle resultater og kontroversielle VAR-kendelser i sidste uges Champions League-kampe, og vi kan igen se frem til nogle spændende returkampe, hvor vi skal have fundet de sidste hold til kvartfinalerne.

Vi har allerede fået de engelske klubber Manchester United og Tottenham samt Porto og danskerklubben Ajax videre til kvartfinalerne, og i denne sidste runde af returkampene skal vi have flere af favoritholdene i aktion.

Der er store forventninger til, at Barcelona og Manchester City stryger sikkert videre til kvartfinalerne, men både Real Madrids og PSGs elimination viste, at alt kan ske.

Og så kan vi håbe på at få et historisk fodboldbrag, når Bayern München tager imod Liverpool.

Liverpools Champions League-fest stopper i München

Det blev kun til 0-0 i første ottendedelsfinale på Anfield, så intet er afgjort, når Bayern München og Liverpool brager sammen på Alianz Arena.

I Premier League har Liverpool ikke kunnet holde sejrskurs og er blevet overhalet af Manchester City i tabellen. Der er også maksimalt pres på Liverpool-spillerne op til dette møde mod et formstærkt Bayern-mandskab.

Siden 0-0-kampen i Liverpool er det lykkes for Bayern München at erobre førstepladsen i Bundesligaen efter at have vundet deres tre seneste ligakampe med en samlet målscore på 12-1. 

Bayern München - Liverpool

Bayern München går videre til odds 1,97 hos Betsafe

Hjemmebanefordelen giver Bayern München favoritværdigheden, og den tyske manager Jürgen Klopp står overfor en svær opgave på Alianz Arena. Formstærke Bayern München vil sandsynligvis blive spilstyrende, men de skal naturligvis holde godt øje med Liverpools hurtige angribere og ikke sætte forsvarskæden for højt og dermed gøre sig sårbar for omstillinger.
Det kan blive voldsomt tæt, men Bayern har set meget overbevisende ud i deres seneste kampe.

CV for at gå videre: 53%/47%

Mens Liverpool kan stille i noget nær stærkeste opstilling, efter de har fået deres forsvarskaptajn Virgil van Dijk tilbage fra karantæne, så må Bayern-træner Nico Kovac se bort fra både Thomas Müller og Joshua Kimmich, der må tage plads i karantæneboksen. Derudover døjer Kingsley Coman, David Alaba og Arjen Robben alle med skader.

Lyon må være chanceløse på Nou Camp

Det har ikke været champagnebold hele vejen igennem i denne sæson, men Barcelona har alligevel fået opbygget et komfortabelt forspring i La Liga og kommer ind til CL-slutspillet med stor selvtillid efter et par sejre over ærkerivalerne Real Madrid.

Med veloplagte Luis Suárez og Lionel Messi kvalificerede Barcelona sig således til Copa del Rey-finalen med en 3-0-sejr på Santiago Bernabeu.

Der var ingen vinder i det første opgør, hvor Lyon fik lukket ned for Barca-stjernerne, og opgøret endte 0-0.

Alligevel skal der et mindre mirakel til, hvis vi skal have lov til at opleve franske Lyon i kvartfinalerne. og Barcelona er da også meget store favoritter hos bookmakerne.

Barcelona - Lyon

Hold øje med yderligere spilforslag fra vores ekspertpanel.
 

Juventus tager sejren - men er det nok til at gå videre?

Argentinske Diego Simeone og hans Atlético-tropper tager en 2-0-føring med fra første opgør, men kan det spanske mandskab finde den rette taktik til igen at få bremset Juventus og Cristiano Ronaldo?

Det forventes naturligvis, at Juventus tager initiativet, men samtidig skal de undgå at give plads til kontraangreb, da et udebanemål til Atlético Madrid kan sende Juventus ud af turneringen. Det kan blive voldsomt spændende, hvis Juventus får held med at sætte pres på Atlético-defensiven

I den italienske Serie A har Juventus knust al modstand og er fortsat ubesejrede efter 27 spillerunder (24 sejre, 3 uafgjorte, målscore 59-17). Imens indtager Atlético Madrid en ganske fornem andenpladsen i La Liga, kun overgået af Barcelona.  

Juventus - Atletico Madrid

Juventus - Atlético Madrid 1 til odds 1,75 hos Nordicbet

Det er en svær mission for stjernebesatte Juventus, der skal have fundet vej gennem Atlético Madrids forsvarsmur mindst et par gange. Atlético kan tillade sig at tabe denne kamp med et enkelt mål (eller to mål hvis Atlético får scoret). Det kan blive et meget taktisk opgør, hvor Simeone holder fokus på defensiven, selv hvis Juventus skulle komme foran 1-0.
CV for 1X2: 58-26-16

Det ligner en storsejr til Manchester City

Efter et suverænt mesterskab i sidste sæson var det  forventet, at Manchester City igen i denne sæson ville dominere Premier League. Men de forsvarende engelske mestre er presset og har Liverpool lige i hælene.

Samtidig skal City-manager Pep Guardiola også sikre succes i Champions League, hvor de står med et glimrende udgangspunkt mod Schalke 04. Manchester City hentede en 3-2-sejr i første opgør efter to City-scoringer i de sidste minutter af kampen.

Bookmakerne forventer masser af mål, men vil Manchester City skrue op for tempoet, eller sparer de kræfterne? 

Manchester City - Schalke 04

Schalke fik scoret to gange mod Ederson i det første opgør, men det er vanskeligt at tro på, at de kan eliminere Manchester City. I Bundesligaen er Schalke blot placeret på en skuffende 14. plads, efter de blot har hentet seks sejre i deres 25 ligakampe.