FC København jagter revanche for 0-1 nederlaget til Leicester på King Power Stadium. Se optakt til opgøret i Parken fra fodboldekspert Frank Pilantra, der også giver et overblik over oddsene til nogle af de øvrige Champions League-topkampe.

Vi kommer ikke udenom, at rundens højdepunkt nu nok bliver afviklet i Parken, hvor FC København tager imod de engelske mestre fra Leicester, men lad os først lige se lidt nærmere på det interessante opgør mellem Manchester City og Barcelona.

City-manager Pep Guardiola jagter revanche for 0-4 nederlaget på Camp Nou og den tidligere Barca-træner fik i weekendens 4-0 sejr over West Bromwich bragt Manchester City tilbage på sejrskurs efter 6 kampe uden sejre.

Barcelona kommer til Etihad Stadium med stor selvtillid efter de står med 9 point efter deres første 3 gruppekampe og er da også udset som favoritter til at tage sejren.

Tirsdag 1. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Manchester City
Uafgjort Barcelona
3,00 3,60 2,45
Betfair Sportsbook
Jetbull
Bet365

Se info-analyse fra Jesper Sørensen til denne kamp.

Men Barcelona må dog undvære både Pique, Jordi Alba og Jérémy Mathieu i forsvarskæden, mens midtbanen er uden den elegante Iniesta.

Får Manchester City ikke point mod Barcelona kan de se frem til en rigtig hård kamp om 2. pladsen i gruppen og kan blive presset af danskerklubben Borussia Mönchengladbach med forsvarsduoen Jannik Vestergaard og Andreas Christensen.

Så der er lagt op til et underholdende opgør med to offensive mandskaber.

Spil på alternativt X i FCK-Leicester

Kun en klasseredning fra Kasper Schmeichel forhindrede FCK-angriberen Andreas Cornelius i at udligne til 1-1 i slutminutterne, og man kan godt argumentere for, at Leicester var en kende heldige med at få alle tre point.

Der var ikke den store klasseforskel, så man kunne forvente, når et dansk mandskab besøger de forsvarende Premier League-mestre. Så trods nederlaget i Leicester, så må præstationen må give Ståle Solbakken tro på, at FCK-løverne med fansene opbakning på lægterne kan få Kasper Schmeichel og hans Leicester-kammerater ned med nakken denne gang.

Onsdag 2. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

FC København
Uafgjort Leicester
2,25 3,30 3,60
Jetbull Bet365
Danske Spil

Se også ekspertanalyse fra Kibsgaard til denne kamp.

Men Leicester er dog et rigtigt giftigt kontra-hold og det passer måske den italienske succes-manager Claudio Ranieri glimrende, hvis FCK vil tage initiativet i kampen, så der vil blive plads til at sende de hurtige Leicester-angribere afsted i omstillinger.

FCK-Leicester X (DNB ved FCK-sejr): odds 1,83 hos Jetbull/Bet365

FCK har allerede bevist, at de bestemt kan være med på Champions League-niveau og årets kamp bliver besøget af de engelske mestre. Der er lagt op til en tæt, målfattig affære, hvor den stærke FCK-defensiv kan sikre point. Leicester halter lidt i Premier League og kan vise sig at være godt tilfredse med X i Parken og havde svært ved at skabe de store, åbne målchancer mod FCK.

Her er valgt en usædvanlig spilvariant med gevinst ved uafgjort og indskud retur ved FCK-sejr.
45% af indskud på odds 2,25 hos Jetbull for FCK
55% af indskud på odds 3,30 hos Bet365* for X
Det giver et samlet odds 1,83
Værktøj til udregning her 

Det er ikke muligt at sætte denne type spil op som ekspert-tip.

Svær kamp i vente for Club Brugge

Både Leicester og FCK-fans vil nok holde lidt øje med, hvordan det går i gruppens anden kamp mellem Club Brugge og FC Porto.

Og det ser bestemt ikke særligt godt ud for belgiske Club Brugge, der ser ud til at få meget svært ved at rykke væk fra gruppens sidsteplads. Det vil dog være en rigtig stor hjælp for FCK, hvis det alligevel skulle lykkes at stikke en kæp i Porto-hjulet.

Portugisernes André Silva fik bolden i netmaskerne langt inde i overtiden og dermed tog Porto en 2-1 sejr over Club Brugge og kravlede op på 4 point ved siden af FC København.

Club Brugge står stadig på 0 point, og Porto er da også storfavoritter hjemme på Estadio do Dragao.

Onsdag 2. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

FC Porto
Uafgjort Club Brugge
1,31 6,00 11,00
Jetbull
Unibet
Bet365

Christian Eriksen i hidsigt gruppe-drama

Vi er nået halvvejs igennem et yderst tæt kapløb i Gruppe E, hvor Tottenham er under stort pres, når de tager imod tyske Leverkusen på White Hart Lane.

Monaco fører gruppen med 5 point, Tottenham er lige i hælene med 4 point, Leverkusen følger efter med 3 point og så finder vi CSKA Moskva på gruppens sidsteplads med 2 point.

Onsdag 2. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Tottenham Uafgjort Leverkusen
1,97 3,60 4,00
Bet365 Unibet
888sport

Hold også øje med ekspertanalyse til denne kamp.

Tottenham er fortsat ubesejrede i Premier League og har vist god defensiv sikkerhed. De har blot indkasseret 5 mål i deres hidtil 10 Premier League-kampe, mens Spurs-keeper Lloris kun har lukket 2 mål ind i de tre CL-kampe.

Og Lloris lavede mirakler på stregen og sikrede 0-0 på BayArena mod Leverkusen i seneste runde.

Det kan blive et taktisk opgør, hvor vi måske ikke skal forvente den store målfest.

Tottenham-Leverkusen Under 2,5 Scoringer: odds 2,05 hos Bet365*

Det ser ud til at Tottenham savner bomberen Harry Kane til at hamre kuglen i netmaskerne for der er ikke helt samme kvalitet i afslutninger fra den nyankomne angriber Vincent Jannsen. Defensiven virker solid og hvis vi medregner de 3 CL-kampe, så har Tottenham spillet Under 2,5 i 10 af 13 kampe.
Leverkusen kan ikke tåle et nederlag, hvis de vil holde kontakt med Top2. Så det kan give en mere forsigtig taktik. Leverkusen har problemer i Bundesligaen, hvor de indtager 10.pladsen med 13 point efter 9 spillerunder og en samlet målscore på 13:13.
Så kan den tyske defensiv holde styr på kreatøren Christian Eriksen og Spurs-offensiven?

I må meget gerne også komme med jeres input til Champions League-kampene.