PSG forlod Old Trafford med en 2-0 sejr og har gode chancer for at besejre et fraværsramt Manchester United-mandskab. Det forventer Fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spilforslag og oddsoverblik over returkampene i Champions League-ottendedelsfinaler.

Der var klasseforskel i flere af de første ottendedelsfinaler, hvor vi blandt andet oplevede, at PSG kunne hente en 2-0-sejr på Old Trafford over Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Imens viste Christian Eriksen og Tottenham også storform med deres 3-0-sejr over Dortmund, mens rutinerede Real Madrid kunne forlade Amsterdam med en 2-1-sejr over danskerklubben Ajax. Det ser mere åbent ud i sidste opgør mellem Porto og Roma, hvor italierne skal forsvare deres 2-1-føring fra første opgør.

Det er nu, det gælder og arbejdet skal gøres færdig i returkampene.

PSG er for stærke for Solskjærs tropper

PSG har høstet værdifuld Champions League-erfaring i de seneste sæsoner og står med et robust 2-0-forspring til denne returkamp på Parc des Princes.

Betfair: Få odds 6 på, at PSG slår Manchester United

  • Klik her og opret din konto hos Betfair

  • Vigtigt: Du skal benytte promokoden ZFBJ7U for at kunne gøre brug af tilbuddet.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og du skal være mindst 18 år.
  • Spil for op til 100 kroner på det forhøjede odds 6 på Betfair* Sportsbook på, at PSG vinder over Manchester United den 6. marts klokken 21:00 på kampodds-markedet. Spillet skal være et singlespil, og det skal placeres inden kampstart. 
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto, mens gevinsterne fra det forhøjede odds udbetales som et gratis spil inden for 24 timer efter kampens afgørelse.
  • Indbetaler du med Neteller eller Skrill, er du ikke kvalificeret til tilbuddet. 
  • Kampagnen udløber onsdag den 6. marts kl. 21.00
  • Regler og vilkår gælder.

Opret dig her og få forhøjet dit odds på kampen

PSG er naturligvis altdominerende i den franske Ligue 1og stormer mod et sikkert mesterskab. Det er især den unge Kylian Mbappé, der med 24 fuldtræffere i 21 ligakampe har været den store oplevelse. Specielt her mens både Neymar og Edison Cavani begge har været skadede.

Ligadominans er dog ikke nok for den topambitiøse, franske storklub. Målsætningen er at vinde Champions League, og PSG understregede med sejren på Old Trafford, at man skal medregne PSG blandt CL-storfavoritterne.

Manchester United har stor succes i Premier League, og de er rykket op i top 4, efter de har hentet 13 sejre og to uafgjorte kampe med Ole Gunnar Solskjær ved roret. Men Manchester United døjer med en ræke skader og har den franske midtbaneprofil Paul Pogba i karantæne.

PSG - Manchester United

PSG - Manchester United 1 til odds 1,55 hos Nordicbet (nu odds 1,54)

Manchester United er ramt af flere fravær og ser ikke ud til at have værktøjerne til at bremse PSGs stjernebesatte mandskab. Man kan endda mistænke Solskjær for at have mere fokus på den kommende ligakamp mod Arsenal, da Champions League-drømmene reelt blev slukket i den første ottendedelsfinale.

Porto bremser romerne

Til den sidste returkamp i disse ottendedelsfinaler skal vi en tur til Portugal og besøge det legendariske Estadio do Dragão.

Her tager Roma forsøge at forsvare en smal 2-1-sejr fra første kamp, så presset er på Porto, der skal frem og jagte sejren.

Mens Roma tabte med 0-3 i lokalbraget mod Lazio, så mistede Porto deres førsteplads, da de i weekenden rendte ind i et 1-2-nederlag til Benfica.

FC Porto - Roma

Porto - Roma: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,16

Det er to mandskaber, der gerne spiller offensivt,og kun sejr tæller for Porto. Men samtidig skal Porto være fokuseret på at undgå at indkassere mål og spille med tålmodighed, da de jo kan gå videre med en 1-0-sejr. Det kan derfor blive et taktisk opgør, hvor Roma som udgangspunkt vil stole på deres rutinerede defensiv, og italierne vil næppe kaste mange spillere frem i offensiven.

Hold øje med yderligere spilforslag fra vores ekspertpanel til Champions League-kampene.

Der bliver jagtet mirakler i Dortmund

Tottenham kan ikke hænge på i topstriden i Premier League, så fokus må rettes mod Champions League, hvis Pochettinos tropper skal hente fornemt sølvtøj til pokalskabet hos London-klubben.

Og med en 3-0-sejr på Wembley fik Tottenham et fantastisk udgangspunkt, men kan nu se frem til 90 minutters stormvejr imod angrebsivrige Dortmund, der nu nok vil komme stormende fra første fløjt.

Det ligner et underholdende opgør, hvor der også gerne skulle blive plads til, at Christian Eriksen kan sætte gang i nogle kontraangreb og straffe den blottede Dortmund-defensiv. når de desperate tyskere bliver for offensive.

Borussia Dortmund - Tottenham

Det er to formsvage mandskaber, der mødes. Dortmund indtager trods alt fortsat førstepladsen i Bundesligaen, men har smidt deres forspring til Bayern München, da det blot er blevet til en enkelt sejr i de seneste fem Dortmund-kampe.

Tottenham vil kæmpe for at undgå, at Dortmund får skabt spænding om, hvem der løber med billetterne til kvartfinalen, og englændernes solide forspring burde være rigeligt til, at vi også får Christian Eriksen at se i næste CL-runde. 

Real Madrid viser ingen nåde

Et par udskiftninger på trænerposten ændrer ikke på, at Real Madrid savner Cristiano Ronaldo, og den spanske kongeklub er vel reelt ude af mesterskabskampen efter weekendens nederlag til ærkerivalerne fra Barcelona.

Efter de skuffende kampe mod Barcelona skal Real Madrid jagte oprejsning på CL-scenen, når de tager imod Ajax. Kommer Kasper Dolberg på måltavlen, eller skal vi måske mere holde øje med Lasse Schöne?

Ajax skal finde et eller andet ekstraordinært frem for at nedkæmpe Real Madrid og overliste Courtois i det spanske bur.

Real Madrid - Ajax

Real Madrid - Ajax 1 til odds 1,67 

Real Madrid tog en 2-1-sejr i Amsterdam, og der render fortsat nogle skrappe verdensklassespillere rundt i Real Madrid-trøjen. Så Sergio Ramos, Modric, Benzema og Bale må gå forrest og vise, at Real Madrid altså stadig sidder på Champions League-tornen, og selv uden Ronaldo kan de være med helt fremme i favoritfeltet.