Arsenal-manager Arsene Wenger får fransk visit, når PSG kigger forbi i kampen om gruppens førsteplads. Se optakt til det opgør fra fodboldekspert Frank Pilantra, der også giver et overblik over oddsene til flere af de øvrige Champions League-topkampe.

Så spidser det for alvor til i Champions League-gruppespillet, hvor der skal kæmpes om billetterne til ottendedelsfinalerne.

Det behøver hverken Arsenal eller PSG dog at bekymre sig om, når de brager sammen på Emirates Stadium i London.

Gruppefinale på Emirates Stadium

Både Arsenal og PSG er allerede sikre på at gå videre til slutspillet og kæmper nu om gruppens førsteplads i dette direkte topopgør.

Hverken Ludogorets eller Basel har kunnet bremse Arsenal og PSG, der efter de første 4 runder i gruppespillet begge har samlet 10 point. Men Wengers mandskab har en bedre samlet målscore, så det er Paris Saint-Germain træner Unai Emery, der skal piske de franske stjerner frem over stepperne for at jagte sejren.

Den offensive PSG-taktik kan Arsenal nok godt udnytte til at give Gunners-fansene en fest, og vi kan håbe på at få et underholdende brag, hvor topspillerne får frie tøjler til at boltre sig.

Onsdag 23. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Arsenal Uafgjort Paris Saint-Germain
2,25 3,50 3,50
Scandic Bookmakers
Jetbull
Cashpoint

Arsenal-PSG X2 til odds 1,72 hos Bet365*

Arsenal har ikke været overbevisende i de seneste kampe og bl.a har stjernen Alexis Sánchez haft svært ved at ramme topformen. PSG er derimod inde i en ganske stabil periode og vundet 8 af deres seneste 9 kampe.
Læs ekspertanalyse fra Jens Bøye

Dansker-duo skal bremse Manchester City-stjernerne

Der skal nok blive fart over feltet, når danskerne Jannik Vestergaard og Andreas Christensen indtager deres positioner i Gladbach-defensiven og skal prøve kræfter med Pep Guardiolas City-mandskab.

Og med profiler som Sergio Agüero, David Silva, Nolito, Raheem Sterling og Kevin de Bruyne kan den tyske defensiv komme under pres.

Presset er på Gladbach, der står med 4 point, mens Manchester City har samlet 7 point og dermed placeret sig lige i hælene på førerholdet Barcelona.

Der er ikke de store angrebsstjerner i Gladbach-truppen, der skal forsøge at finde et eller andet frem til overrumple de engelske gæster.

Onsdag 23. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Borussia Mönchengladbach

Uafgjort Manchester City
4,25 3,95 1,88
Cashpoint Cashpoint Jetbull

Tirsdagskampe

FC København og manager Ståle Solbakken er under pres, og hvis de skal turde håbe på at gå videre fra gruppen, så skal de have de tre point, når FCK´erne tager imod Porto.

Den portugisiske storklub indtager 2. pladsen med to point ned til FCK og mon ikke Porto kommer med et forsigtigt og ret defensivt udgangspunkt, hvor der ikke bliver kastet mange mand frem i offensiven.

Velorganiserede FC København kan hente selvtillid i deres storform i Superligaen og kan også se tilbage på en række flotte CL-resultater på eget græs.

FCK-Porto: Under 1 mål asian i 1. halvleg til odds 1,63 hos Bet365*

Nederlag er forbudt, så der er lagt op til en meget taktisk affære i første halvleg, hvor ingen hold for alvor vil satse offensivt. Derudover er FC København markant svækket offensivt uden Cornelius og Santander. Så kampens vigtighed kan give en stille og rolig start på kampen.
Odds 1 ved 1 mål i 1. halvleg.
Se ekspertanalyse fra Rasmus Jørgensen

Der skal nok blive tryk på kedlerne på lægterne og samtidig skal vi huske på, at Porto ikke ligefrem har været overbevisende i deres gruppegruppe, så der kan være dækket op til et opsigtsvækkende dansk resultat på den store Champions League-scene.

Men største udfordring for Ståle Solbakken bliver at besætte de forreste pladser, da Andreas Cornelius blev skadet i seneste ligakamp mod AaB og samtidig er der tvivl om angrebsmakker Federico Santander når at blive kampklar.

Tirsdag  22. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

FC København
Uafgjort Porto
3,00 3,25 2,63
888sport
Bet365
Jetbull
Over 2,5 Scoringer 2,38
Unibet
Under 2,5 Scoringer 1,65
Jetbull

Porto napper favoritværdigheden hos bookmakerne, der heller ikke regner med, at vi får en målrig kamp. Porto´s mission er nok udelukkende at undgå nederlag og de vil nok forsøge at tage tempoet ud af kampe og vil næppe blotte defensiven for at jagte sejren. Læs også denne infoanalyse af opgøret i Parken.

FCK-Porto: X til odds 3,25 hos Bet365* CV: 32%

Det blev 1-1 mellem disse to mandskaber på Estádio Do Dragão,, og portugiserne vil bestemt ikke være utilfredse med endnu en pointdeling. FCK´erne risikerer at gå i stå på den sidste trejdedel, specielt hvis både Santander og Cornelius begge er på skadeslisten.

Og Porto vil nok holde mange mand bag bolden, i hvert fald sålænge måltavlen viser 0-0. Så det ligner ikke en umiddelbart en chancerig affære, og især i Leicester-kampene har vi set, at FCK lige har manglet den sidste kynisme til at score på deres chancer.

Leicester skal gøre arbejdet færdigt mod Club Brugge

Det er i den grad top mod bund, når Kasper Schmeichels Leicester får besøg af den belgiske bundprop Club Brugge.

Efter 4 kampe har Club Brugge endnu ikke fået point, og bookmakerne har da heller ikke den store tiltro til, at de får skovlen under det engelske mesterhold.

For trods slingre-kurs i Premier League så har Leicester haft godt styr på Champions League-kampene, og de tog da også en 3-0 sejr i Brugge. Så med offensive kort som Vardy, Mahrez, Musa og Slimani er der lagt op til en Leicester-sejr på King Power Stadium.

Tirsdag  22. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Leicester Uafgjort Club Brugge
1,46 4,85 8,50
Jetbull 888sport
Betfair Sportsbook

Sidste udkald for Christian Eriksen og Spurs-kammeraterne?

Det kom bag på de fleste, da Monaco tidligere i gruppespillet kunne forlade London med alle tre point, men efter de 90 minutter måtte Tottenham-spillerne erkende nederlaget, og de halter nu netop efter Monaco, der med 8 point indtager gruppens førsteplads og tyske Leverkusen, som har samlet 6 point.

Christian Eriksen har leveret en række anonyme præstationer i årets Champions League-kampe, men med Harry Kane tilbage fra skade kan den danske playmaker måske hive et par vigtige frispilninger frem i denne svære udekamp.

Monaco har vist storform i den franske Ligue 1, hvor de scoret hele 39 mål i de 13 spillerunder, så måske det bliver et ganske underholdende og målrigt opgør.

Tirsdag  22. november kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Monaco Uafgjort Tottenham
2,60 3,50 2,95
Danske Spil
Bet365
Unibet