Champions League-hymnen indtager Parken, når FCK tager imod Club Brugge. Se optakt til det opgør fra fodboldekspert Frank Pilantra, der også giver et overblik over oddsene til de øvrige Champions League-topkampe.

FCK-fansene har ventet tålmodigt på, at Champions League-karavanen igen skulle lægge vejen forbi København.

Sidst FCK kunne invitere indenfor til en Champions League-gruppekamp var tilbage i 2013, hvor Carlo Ancelotti´s Real Madrid tog en 2-0 sejr og dermed var det europæiske eventyr overstået for Ståle Solbakken, der måtte erkende, at FCK endte på sidstepladsen.

Udover Real Madrid var FCK dengang også i gruppe med Galatasaray og Juventus, så det ser da ud til, at gruppespillet denne gang er langt mere overkommeligt for FCK´erne.

Og der er sket meget i FCK-lejren over de seneste år, hvor der har været stor aktivitet på transfermarkedet; faktisk er Thomas Delaney eneste genganger i startopstillingen fra Real Madrid-kampen tilbage i 2013, og det lader til at Ståle Solbakken er ved at opbygge et nyt storhold, der kan nærme sig niveauet fra 2010/11-guldholdet.

Per Frimann: "FC København vinder 2-0"

Der er bestemt god grund til optimisme i FCK-lejren inden det vigtige opgør mod Club Brugge. Ståles drenge fører Superligaen i overbevisende stil og der er især kommet godt gang i fløjspillet, hvilket også har ført til flotte præstationer fra Cornelius og Santander i boksen.

Club Brugge har været dansker-dræber i de seneste år, men de virker svækkede i år, bl.a efter de mistede den luftstærke forsvarsprofil Thomas Meunier til franske PSG. Måske et punkt, hvor FCK kan slå til.

Club Brugge indtager kun 6.pladsen i den hjemlige liga, ganske vist kun efter 8 spillerunder, men de fik også en skidt start på gruppespillet med et 0-3 nederlag på hjemmebane til de engelske mestre fra Leicester.

Imens hentede FCK et fornemt 1-1 resultat på den svære udebane Estádio Do Dragão mod Porto, der ellers var udpeget som gruppens stærkeste mandskab.

Så med tre point mod Brugge, vil det for alvor se fornuftigt ud for FCKs chancer for at gå videre fra gruppespillet.

Tirsdag 27. september kl. 20:45 (Se MatchCenter)

FC København
Uafgjort Club Brugge
1,86 3,70 4,65
Jetbull
Scandic Bookmakers
888sport

Vi hev fat i TV3-fodboldkommentator Per Frimann på Twitter for at få et bud på, hvad slaget i Parken ender med. Og trods en fortid i belgisk fodbold, så peger Per Frimann på FCK som vinder og tror på en 2-0 sejr over Club Brugge.

Har man lyst til at følge Frimanns bud, så kan man hente odds 8,00 hos Bet365* for ciffertip 2-0. Og hos Bet365* får man indskud tilbage på ciffertips, hvis kampen ender 0-0.

FC København-Club Brugge 1 til odds 1,86 hos Jetbull. CV=55%

FCK bør kunne tage initiativet i Parken og med udgangspunkt i den solide defensiv sætte Club Brugge under pres. Der er en god bredde i truppen, hvilket giver Ståle Solbakken chancen for at blande kortene og vælge mellem kampafgørende profiler som Falk, Verbic, Toutouh og Pavlovic, der alle kæmper om startpladserne.
FCK har momentum og medvind og med fansenes opbakning skal Club Brugge ned med nakken.

Læs info-analyse til dette opgør fra vores ekspert Jesper Sørensen.

Store Champions League-brag i vente

Udover FCK´s nøglekamp, så kan vi også se frem til at følge topbraget på Signal Park, hvor de mange Dortmund-fans i den så berømte "Gule Mur" nok skal sørge for stemning i verdensklasse, når de forsvarende Champions League-mestre Real Madrid kommer på besøg.

Dortmund ser stærke ud i offensiven med bomberen Aubameyang, hjemvendte Götze og så har de jo også den firnurlige Emre Mor på bænken. De indledte med en 6-0 sejr over Legia Warzawa, så Zinedine Zidane og stjernebesatte Real Madrid er advaret.

Tirsdag 27. september kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Dortmund Uafgjort Real Madrid
2,50 3,65 2,82
Bet365
Cashpoint
Scandic Bookmakers

Barcelona klarer sig uden Lionel Messi

Dansker-klubben Borussia Mönchengladbach er til Champions League-eksamen mod mægtige Barcelona. Vi må håbe på, at Gladbach-træner André Schubert denne gang finder plads til Jannik Vestergaard i forsvaret sammen med Andreas Christensen.

Generalprøven gik ikke så godt for tyskerne, der måtte indkassere et 0-4 nederlag på Etihad mod velsmurte Manchester City.

Gladbach-Barcelona (-1,5) til odds 2,02 hos Bet365* (Nu odds 2,10)

Med en ret langsom forsvarskæde vil det blive svært at bremse Barcelona´s stjerner, der har vist effektivitet og skarphed i de seneste kampe. Gladbach kan blive besejret med de samme våben, som skød Manchester Citys Pep Guardiola benyttede til at skyde tyskerne i sænk.
Læs ekspertanalyse fra Estadisticas.

Barcelona kommer ganske vist uden megastjernen Lionel Messi, men så har katalanerne jo Luis Suarez og Neymar til at ramme netmaskerne.

Barcelona indledte gruppespillet med en 7-0 sejr over Celtic og tog senest en 5-0 sejr over Sporting Gijón, så det kan blive en lang aften for AC og Vestergaard.

Onsdag 28. september kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Borussia Mönchengladbach Uafgjort Barcelona
7,70 5,05 1,46
Cashpoint
Betsafe
Jetbull

Kan Atlético Madrid bremse Bayern München?

Det lykkes for Atlético Madrid at hente 1-1 mod Barcelona på Camp Nou og nu skal de så stoppe Lewandowski, Müller, Vidal, Ribery og resten af Bayern-stjernerne.

Trods sikre præstationer i Atlético-defensiven og kynisme i offensiven, så har bookmakerne mere fidus til den tyske storklub løber med alle tre point. Men fortjener Bayern München virkelig favoritrollen eller får vi et helt lige brag på Vicente Calderón?

Det forventes, at hverken Atlético Madrid eller Bayern München vil have de store problemer med at gå videre fra denne gruppe, hvor vi også finder PSV og Rostov, så måske vil begge hold være ganske tilfredse med en pointdeling.

Onsdag 28. september kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atlético Madrid Uafgjort Bayern München
3,10 3,30 2,50
Scandic Bookmakers Bet365 Jetbull

Gruppefinale på King Power Stadium

Vi slutter CL-rundturen af hvor vi startede, og kigger på den tætte kamp i Gruppe G. Set med FCK-briller kan det blive et yderst vigtig opgør for chancerne for den videre kvalifikation.

Leicester og Porto er storfavoritter til at ende i Top2, og det er første gang, at Leicester-fansene kan opleve Champions League-bold fra deres faste pladser på lægterne.

Så trods en skuffende start i Premier League, så er der nok stadig ret stor begejstring om manager Claudio Ranieri, der da også ser ud til at have fundet en giftig joker på transfermarkedet og sammen med Jamie Vardy skal Islam Slimani nu banke Leicester til CL-succes.

Et noget fantasiløst Porto-mandskab på autopilot kunne ikke besejre FC København i egen hule, så der skal mere tryk på speederen, hvis de skal kunne følge med de engelske mestre, der kørte hen over Club Brugge i CL-premieren.

Bliver det til endnu en sejr til Kasper Schmeichel & co eller får Porto skovlen under Leicester?

Tirsdag 27. september kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Leicester Uafgjort Porto
2,55 3,40 3,55
Jetbull Scandic Bookmakers 888sport