Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Fredag aften lægger DR Koncerthuset lokaler til P3 Guld, og Danske Spil* spår, at Phlake løber med den mest prestigefulde pris, P3 Prisen

Phlake har det seneste års været den helt store overraskelse på den danske musikscene og har med numrene ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ taget Danmark med storm. Begge singler er for længst gået platin og blevet streamet mere end 10 millioner gange på Spotify.

Duoen fra Albertslund spillede deres første officielle koncert til Distortion sidste år på Nørrebro, og siden er det kun gået fremad. Billetterne til Phlakes koncerter på både Lille og Store Vega blev udsolgt på rekordtid. Phlake har spillet på samtlige danske musikfestivaler, blandt andet årets Roskilde Festival, NorthSide og Smuk Fest, og har derudover fået deres internationale debut med jobs i både Storbritannien og Tyskland.

Phlakes debutalbum ’Slush Hours’ er samtidig blevet rost til skyerne af anmelderne, hvilket er medvirkende til, at duoen er Danske Spils favoritter til at modtaget P3 Prisen.

- Phlake har med de to monsterhits ’Angel Zoo’ og ’Pregnant’ lavet to af de største hits i år, hvilket i vores optik gør dem favoritter til at vinde den fornemme P3 Pris, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

- Alex Vargas ligner den største konkurrent til titlen, da den danske sanger og producer med hittet ’Shackled Up’ ligeledes har gjort sig særdeles positivt bemærket på den danske musikscene, fortæller Peter Emmike.

Phlake er Danske Spils favoritter til at løbe med P3 Prisen til dette års P3 Guld på fredag.

Der er odds 1,80 på, at Phlake løber med titlen, mens de andre nominerede er Alex Vargas til odds 4,00, Karl William til odds 5,00 og Liss til odds 6,00.

Prisen for P3 Lytterhittet ligner til gengæld at lande i favnen på Lukas Graham, der med sin ’7 Years’ har begået endnu et kæmpe hit.

- Luaks Graham har prøvet at vinde prisen for P3’s Lytterhit to gange tidligere. Det er en rutineret herre, der kan score sig et fornemt hattrick i kategorien, hvilket vi spår, vil gå i opfyldelse på fredag, forklarer Peter Emmike.

Lukas Graham giver odds 1,90 for P3 Lytterhittet, mens nærmest konkurrenter er MØ og Volbeat, der begge giver odds 3,50.

Spil på P3 Guld på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/p3-guld-2016

P3 Guld - P3 Prisen:

Phlake            odds: 1,80

Alex Vargas    odds: 4,00

Karl William    odds: 5,00

LISS               odds: 6,00

P3 Lytterhittet:

7 Years, Lukas Graham        odds 1,90

Final Song, MØ                     odds 3,50

For Evigt, Volbeat                odds 3,50

Shackled Up, Alex Vargas    odds 12,00