Sponsoreret indhold fra NordicBet

En stærk pris og utraditionelt design er årsagerne til, at Peugeot 3008 er NordicBets favorit til at løbe med titlen som Årets Bil 2017. Eneste seriøse konkurrent er ifølge bookmakeren Alfa Romeo Giulia.

Fem biler har klaret sig gennem nåleøjet til finalefeltet af biler, der dyster om den prestigefulde titel som Årets Bil i Danmark i 2017. Kandidaterne udgøres af Alfa Romeo Giulia, Mercedes Benz E-klasse, Seat Ateca, Suzuki Baleno og Peugeot 3008.

Ifølge spilleselskabet NordicBet* er det dog kun to af bilerne, som har en reel chance for at vinde kåringen. Det drejer sig om Peugeot 3008, der skiller sig ud som ganske klar favorit til odds 1,75, og Alfa Romeo Giulia til odds 2,25. Herefter er der et markant spring op til resten af finalefeltet, hvor Suzuki Baleno vurderes som den stærkeste outsider til odds 10.

"Peugeot 3008 og Alfa Romeo Giulia skiller sig ud, fordi de begge formår at levere stærke køreegenskaber og nytænkende design til en rimelig pris. Peugeoten udfordrer SUV-genren med en række spændende løsninger. Og den gør det til en utrolig stærk pris i underkanten af 300.000 kroner. Det gør den til vores favorit foran den lidt dyrere italiener", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kåringen af Årets Bil sker via en afstemning blandt en jury af bilkyndige journalister. Vinderen offentliggøres 1. december.

Hvilken bil kåres til Årets Bil 2017?

Peugeot 3008                                           1.75

Alfa Romeo Giulia                                    2.25

Suzuki Baleno                                         10.00

Seat Ateca                                               12.50

Mercedes-Benz E-klasse                        20.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Specielle Markeder - Danske Specials