Europa League er måske nok lillebror-turnering i forhold til Champions League, men brugertipperen Perten hentede nu de største gevinster med et par EL-pletskud.

Vi er ofte helt ude på det store odds-bassin, når brugertipperen Perten finder fiduser. Der er som regel tale om langskud til ret høje odds, og torsdagens spilforslag var ingen undtagelse.

Premiership-klubben Wigan fik Europa League-besøg på DW Stadium, hvor det belgiske tophold Zulte-Waregem kiggede forbi. Perten havde fundet flotte målscorer-spil på både Wigan-forsvareren Leon Barnett til odds 23,00 og den unge belgiske midtbaneprofil (Chelsea-stjerne Edens lillebror) til odds 5,25.

Zulte-Waregem hentede en 2-1 sejr, men endnu vigtigere kom både Barnett og Hazard kom på måltavlen.

Med disse torsdags-pletskud har Perten samlet et overskud på 28,08 units for 2013 med 123% i tbp. Overall er der dog et underskud på 61.15 units og en tbp på 91%. 

Perten hviler dog ikke på laurbærrene, og har allerede kastet sig ud i flere målscorer-tips til det franske opgør mellem Marseille og Montpellier. Her er der fidus til den erfarne Montpellier-back Siaka Tiéné til odds samt den lille midtbanespiller Rémy Cabella.

Rammer de også kan vi måske se frem til et ´Pertens Pletskud-Corner` her på BetXpert :-)

Vi vil gerne have flere brugertippere på banen...

Vi ved, vi har masser af dygtige tippere blandt vores brugere, og vi er voldsomt stolte af vores brugertip-afdeling. Der er dog plads til flere lækre oddsforslag; både fra den lave og dybe ende af odds-bassinet.

Falder man over et fint odds, som man gerne vil debattere og dele med andre, kan man hente inspiration i ekspertanalyser eller brugertips til opsætning og emner, der bør inddrages.

Ingen forventer perfekte analyser, og man bør ikke opfatte brugertips som færdige produkter, der dækker alle aspekter i kampen. Analyserne er ment som debatoplæg om kampene og oddsene.

Vi står altid klar med gode råd og forslag til at hjælpe såvel nye som mere erfarne brugertippere på vej. Man er meget velkommen til også at kontakte os på [email protected] hvis man f.eks gerne vil have lidt feedback til analyserne.