Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hun vandt overraskende OL-guld i 50 meter fri, og den præstation gør Pernille Blume til Danske Spils favorit til at vinde Årets Sportsnavn 2016.

Tre OL-medaljetagere er nomineret som Årets Sportsnavn 2016: Det guldvindende håndboldlandshold kæmper mod svømmeren Pernille Blume og hækkeløberen Sara Slott Petersen om den prestigiøse pris, som overrækkes til vinderen den 7. januar.

Hos Danske Spil* har man udset sig en favorit:

- Det var en stor overraskelse, at Pernille Blume i et stærkt felt vandt OL-guld på 50 meter fri. Det var første, danske OL-svømmeguld i 68 år, så det var en medalje, ingen havde forventet, hun ville vinde. Derfor er hun vores favorit til at vinde prisen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Man havde forventet, at håndboldherrerne ville være med i medaljekampen, og at Sara Slott med lidt held også kunne blande sig i kampen om metal. Da man før OL kiggede på danske medaljechancer, så var der ikke mange, der havde nævnt Pernille Blume, hvilket sætter hendes præstation i perspektiv, siger Peter Emmike videre.

Danske Spil* giver odds 1,50 på Pernille Blume som vinder, mens håndboldherrerne er andenfavorit til odds 3,00. Sara Slott som Årets Sportsnavn 2016 giver spillere pengene 10 gange igen.

Det er en fagjury bestående af Bertel Haarder (V), DIF-formand Niels Nygaard, DIF-direktør Morten Mølholm, Team Danmark-formand Frank Jensen, Team Danmark-direktør Lone Hansen, Jyllands-Postens chefredaktør og sportsredaktør Jacob Nybroe og Troels Henriksen, der afgør, hvem modtageren af prisen bliver.

Se Danske Spils odds på Årets Sportsnavn her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/årets-sportsnavn