Tilbud fra MermaidBet: Sæt et væddemål på Milan-Barcelona. Hvis dit væddemål går galt OG hvis Messi scorer to eller flere gange i kampen, refunderes din indsats med op til €30...

Her på BetXpert er der et tip der anbefaler at man satser på en målfattig kamp mellem Milan og Barcelona (onsdag kl. 20:45). Men hvad nu hvis Lionel Messi går mål-amok? Han har scoret 14 mål i 12 kampe i 2013 og nettede to gange i weekendens ligakamp.

Tjah. Hvis man frygter at Messi er i hopla på San Siro, kan vi varmt anbefale at man tager imod dette tilbud fra MermaidBet:

Sæt et spil på kampen (ikke live-bet). Hvis dit væddemål går galt OG hvis Messi scorer to eller flere gange i kampen, refunderer MermaidBet dit tabte væddemål med op til €30.

Meld dig til

Bemærk: For at være berettiget til dette tilbud, skal du - inden du sætter dit første væddemål på Milan-Barcelona - klikke på "Tilmeld" på MermaidBets tilbudsside. Den findes her:

MermaidBet - forsiden: Klik på banneret hvor der står "Klik for sjove tilbud" - eller klik på "Vildt gode tilbud" i menuen til venstre.

Vilkår

Dette tilbud gælder for dit første spil på Champions League-kampen mellem Milan og Barcelona efter du har tilmeldt dig kampagnen og før kampen sættes i gang.

Eventuel refundering udbetales som en bonus, der skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,5 på sportsvæddemål. Refundering sker torsdag den 21. februar.

Eksempel på hvordan kampagnen fungerer:

Du sætter et væddemål på €30 på at Xavi scorer kampens første mål. Det viser sig at en anden spiller scorede første mål og du har tabt dit væddemål. Hvis Messi har scoret scoret to eller flere mål i kampen, så refunderes dit tabte væddemål.

Se alle vilkår på MermaidBets side.