Sponsoreret indhold fra Betsafe

Efter syv lange måneder med football-tørke er ventetiden for de mange NFL-fans snart forbi. Natten til fredag bliver der nemlig taget hul på årets NFL-sæson, og Betsafe har de forsvarende mestre fra New England Patriots som storfavoritter i åbningskampen mod Pittsburgh Steelers.

Der er løbet meget vand i åen, siden New England Patriots og holdets quarterback Tom Brady i februar kunne lade sig hylde som Super Bowl-vindere. Mens mange andre hold har nydt ferien, så har Patriots ledelsen og holdets superstjerne brugt sommerpausen i et juridisk slagsmål med NFL-organisationen. Brady har nemlig været beskyldt for at have fiflet med lufttrykket i kampboldene i sidste sæsons slutspil, hvilket resulterede i en karantæne fra ligaen. Karantænen blev dog appelleret og senere ophævet, hvilket betyder at quarterbacken er klar til kamp fra første fløjt.

Betsafe mener, at Tom Brady er ivrig for at vise sine evner på banen med den ovale bold, og i første spillerunde skal Patriots-styrmanden udfordre Pittsburgh Steelers. Bookmakeren betaler blot pengene 1,32 gange igen, hvis Brady og kollegerne fra New England vinder sæsonens første NFL-brag.

"Tom Brady udviser altid et køligt overblik på banen, men det er lidt af en mediemølle, den erfarne quarterback har været igennem henover sommeren. Mange har travlt med at stemple ham som en snyder efter den såkaldte 'deflategate'-sag, og han har med garanti en masse, som han gerne vil bevise på grønsværen. En hævngerrig Tom Brady tegner ikke godt for Steelers' sejrschancer, og det hjælper heller ikke Pittsburghs-mandskabet, at holdets running back Le'Veon Bell må kigge med fra tilskuerrækkerne, da han starter sæsonen med at afsone en karantæne," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

For natteravnene og de meget morgenfriske sender TV3 Plus live, når åbningskampen sparkes i gang kl. 2.30 natten mellem torsdag og fredag.

Hvem vinder åbningskampen i NFL 2015/16?
New England Patriots

1.32

Pittsburgh Steelers
3.35