Sponsoreret indhold fra Betsafe

Dårligt har klokken lydt for århundredes boksebrag mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, før rygterne om en revanchekamp begyndte at florere. Betsafe mener dog ikke, at udsigterne til Pacquiaos revanchekamp ser alt for gode ud.

En SMS fra Floyd Mayweather til ESPN-journalisten Stephen A. Smith har givet bokseentusiaster håb om endnu et opgør mellem amerikaneren og Manny Pacquiao. Mayweather skriver nemlig, at han vil møde den skulderskadede filippiner et år efter hans operation. Mens boksefans gnider sig i hænderne over udsigterne til endnu et opgør, så er Betsafe knap så optimistiske. Bookmakeren mener, at der er flere faktorer, som taler mod en revanchekamp og betaler pengene hele 3,00 gange igen, hvis Pacquiao og Mayweather igen har knyttet næverne over for hinanden inden den 31. december 2016.

"Mange boksefans havde set frem til Mayweathers kamp mod Pacquaio i årevis. Med de to herrers fremskredende alder har vi svært ved at forestille os, at endnu en kamp kan blive arrangeret, når man også tager højde for usikkerhederne omkring Pacquiaos skade, som kan koste ham et års pause og genoptræning," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe. Han lukker dog ikke døren fuldstændigt for en revanchekamp. 

"Der er også altid spørgsmålet om økonomi, når man har at gøre med boksekampe af denne kaliber, og endnu en kamp vil med garanti skæppe godt i kassen hos begge boksere. Det er set før, at penge kan lokke boksere som Mayweather og Pacquiao til at tage endnu en tur i manegen," siger Thomas Holm.

Floyd Mayweather har tidligere givet udtryk for, at pensionisttilværelsen skulle starte til september efter den sidste boksekamp på hans kontrakt med TV-kanalen Showtime.

Bliver der en rematch imellem Floyd Mayweather Jr og Manny Pacquiao inden 31 december 2016? 
Ja 3.00

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Boksning - Weltervægt