Vi har taget en rundtur hos bookmakerne og fundet de bedste vinder-odds til den kommende sæson for Premier League, Superligaen, Serie A og La Liga.

Hvad er bedste odds for Superliga-guld til FC København, Brøndby eller AaB? Og hvordan vurderer bookmakerne, at chancerne er for Atletico Madrid kan gentage sensationen og igen tage det spanske mesterskabstrofæ foran storklubberne Barcelona og Real Madrid? Og hvilke klubber synes I, vi skal holde øje med i den italienske Serie A, hvor Juventus jagter deres 4. mesterskab i træk?

Sommerens transfervindue kan rykke meget på magtforholdene i de store ligaer. Det bliver f.eks meget spændende at følge Manchester United, hvor den nye manager Louis van Gaal skal have det store checkhæfte med på transfermarkedet for at opbygge et nyt mandskab, der kan udfordre City-rivalerne i kampen om Premier League-mesterskabet.

Lad os begynde med Premier League, hvor vi igen finder Mourinhos Chelsea-mandskab og de forsvarende mestre fra Manchester City blandt favoritterne. Der er rygter om, at Chelsea vil hente Atletico Madrid-topscoreren Diego Costa, men mon ikke Manchester City finder forstærkninger til den kommende sæson.

Og så skal favoritklubberne også bekymre sig om Liverpool, hvor Brendan Rodgers har gang i et spændende projekt.

Udvalgte Premier League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 2,85
Betsafe
Chelsea 3,25
Ladbrokes
Manchester United 7,00
Partybets
Liverpool 7,50
Bet365
Arsenal 11,00
Unibet
Tottenham 67,00 Ladbrokes

Ender Manchester United i Top4?

Efter en meget skuffende sæson ikke er den store tiltro til Louis van Gaal kan sende Manchester United tilbage på guldkurs allerede i 14/15-sæsonen. Det skulle dog meget gerne blive bedre end sidste sæsons 7. plads, selvom der er mange stærke hold med i kampen om topplaceringerne i Premier League. Kan Christian Eriksen sikre Tottenham en plads i Top4?

Udvalgte Top4 Premier League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Manchester United 1,53 Partybets
Liverpool 1,67 Unibet
Arsenal 1,85 Unibet
Tottenham 4,33 Bet365

Manchester United IKKE i top 4

3,50
Danske Spil

Mega-favoritter i Frankrig og Tyskland

De suveræne Bundesliga-mestre Bayern München får til den kommende sæson tilført bomberen Robert Lewandowski fra Dortmund, og det er vanskeligt at forestille sig, at Pep Guardiola ikke skulle hente endnu et mesterskab.

I den franske Ligue 1 er PSG naturligvis storfavoritter med drømmeduoen Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani. Det har nok heller ikke skadet, at defensiven er blevet forstærket af brasilianske David Luiz.

Udvalgte Bundesliga og Ligue 1 Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 1,13
Betsafe
Dortmund 7,50 Partybets
 
PSG 1,18
NordicBet
Monaco 7,00 Unibet

Hvem vinder Superligaen?

FC Midtjylland fik et massivt forspring og førte længe Superligaen, men de måtte alligevel se sig overhalet af både AaB og FCK i slutspurten. Hvad kan vi forvente i den kommende sæson?

Ståle Solbakken har fået en håndfuld nye spillere og FC København er mesterskabsfavorit, mens Brøndby er vurderet til at første-udfordrer i guldkampen.

Hvem har i fidus til løber med mesterskabet?

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC København 1,90
Tipico
Brøndby 5,50 Bet365
FC Midtjylland 9,00 Partybets
AaB 12,00
Betsafe
Esbjerg 60,00
Betsafe

Hvem kan udfordre Juventus?

´Den Gamle Dame´ har domineret Serie A i de seneste sæson og Juventus vandt da også sikkert det italienske mesterskab med hele 17 point ned til Roma på andenpladsen. Bliver Antonio Contes mandskab presset i den kommende sæson eller kører de endnu et mesterskab i hus i opvisningsstil?

Udvalgte Serie A Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Juventus 1,85 Partybets
Roma 5,50 Tipico
Napoli 6,50 NordicBet
Milan 15,00 Unibet
Inter 15,50
Betsafe
Fiorentina 15,50
Betsafe

Er det Real Madrids tur til at vinde La Liga-mesterskabet?

Ronaldo, Benzema, Di Maria og Bale sparkede Real Madrid til Champions League-triumf, men i La Liga måtte megastjernene nøjes med en 3. plads. Guldet havnede ganske vist i Madrid, men det var Diego Simeones Atletico-krigere, der overraskende endte øverst på sejrsskamlen.

Det kommer næppe til at ske igen, hvis vi skal tro bookmakerne, der har udset Real Madrid som mesterskabsfavoritter foran rivalerne fra Barcelona. De har hentet den nye træner Luis Enrique og mon ikke der bliver arbejdet på højtryk for at finde en ny forsvarsgeneral til Barca-defensiven, der savnede Puyol i sidste sæson.

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,95 Unibet
Barcelona 2,30
Betsafe
Atletico Madrid 9,00 Partybets
Atletic Bilbao 225
Betsafe