Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Når FCK søndag eftermiddag tager imod Brøndby er det med en overraskende stor tiltro til FCK-sejr.

FC København havde en skuffende sidste sæson, hvor det bl.a. ikke blev til en eneste sejr over Brøndby. Brøndby derimod havde en flot sæson, men hvor mesterskabet til sidst kiksede.

Derfor er der lagt op til et brag af en kamp, men spørger man Oddset-spillerne, så er FCK favorit til at tage sejren i søndagens derby. 65 % af alle indskud er nemlig sat på FCK-sejr, mens kun 10 % er sat på Brøndby-sejr. Det kommer lidt bag på Danske Spils oddssættere.

”Det overrasker os faktisk lidt, at indskuddene fra Oddset-spillerne på kampen hælder så meget over til FCK. Vi giver pengene 2,35 gange igen, hvis FCK vinder. Selvfølgelig har FCK været godt kørende med seks sejre i træk, hvoraf de fem af dem er uden at modstanderne har scoret,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.

Han vil dog langtfra afskrive Brøndby, efter det i sidste sæson blev til fire sejre og en uafgjort mod ærkerivalerne.

”Brøndby er inde i en god stime mod FCK, og de vil helt sikkert have en tro på, at de kan komme fra Parken med mindst et uafgjort resultat,” siger Peter Emmike Rasmussen, der dog også fortæller, at FCK er ved at ligne sit gamle jeg.

”Det er ikke på søndag, mesterskabet bliver afgjort, men vi har fortsat FCK som favoritter til at snuppe mesterskabet til odds 1,90 mens Brøndby giver 3,25, og det har vi også i kraft af, at det ser ud til at FCK langt om længe har fundet melodien og balancen, og så har de en regelmæssig målscorer i N’Doye, der har gjort en god figur siden genkomsten hos løverne,” siger Peter Emmike.

Vil du spille på derbyet? Gør det her.