Der var flere overraskende resultater i den netop overståede udgave af ugekonkurrencen i OddsXpert, og torsdag/fredag endte samtlige kampe uafgjort!

Højest ramte odds var lørdagens store overraskelse på Mestella, hvor ellers så hjemmestærke Valencia måtte se sig slået 1-2 af de catalanske miniputter Espanyol. Ikke nok med dét, så måtte holdets stjerneangriber David Villa forlade banen med en skade, og må sidde over i de kommende landskampe for Spanien. Måske det viser sig at være en fordel for det danske landshold næstekommende lørdag i det store og afgørende brag i EM-kvalifikationen.

Én af de brugere der vovede pelsen og tippede to-tallet i Valencia-Espanyol var "Soeren0679", som brugte det høje odds til at placere sig solidt i toppen af tabellen. Søndag "nøjedes" han således blot med den mere sandsynlige løsning med Horsens over bundholdet Lyngby i den danske SAS-liga. De små 1,71 point denne kamp gav var nok til at holde fremadstormende "Mummies" stangen med små 0,24 point. "Mummies" ramte ellers et velbetalt kryds i OB-Esbjerg, og må ærgre en smule over ikke at have afgivet tip i tirsdagens CL-kampe.

For sin sejr belønnes "Soeren0679" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence er skudt igang med dansk og svensk fodbold på plakaten mandag kl. 19.00. Du kan afgive dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.