Ind i mellem kikser det gustne overlæg i OddsXper-konkurrencen. Således i den netop overståede uge 22, hvor nr 1 efter lørdagens runde i løbet af søndagen styrtdykkede til en slutplacering som nr 10.

I et sats på, at der ikke ville ske overraskelser i søndagens kampe, og at han derfor ikke ville blive indhentet, undlod "caferene" i første omgang at spille på noget... Imidlertid blev det om eftermiddagen uafgjort til højt odds i både Ølstykke-SønderjyskE og Kalundborg-B1913, hvilket tvang ham til at gå efter krydset i den sidste kamp, VM-kval-opgøret mellem Brasilien-Paraguay. Et "desperations-kryds," kaldte "caferene" det selv i et opgivende forumindlæg.

Ronaldinho (2 mål) og co. sørgede for en 4-1-sejr til brasserne. Og ned røg altså "caferene", mens førstepladsen blev overtaget af "02ysoe" - som med 4,1 point for krydset i Kalundborg nåede op på i alt 9,82 - 1,1 foran nr 2.

Som vinder af OddsXpert-konkurrencen i uge 22 får "02ysoe" en præmie på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis du også vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der i dag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i juni

I månedskonkurrencen for juni ligger "02ysoe" også på førstepladsen, der dog deles med "Krudtuglen". Begge har 8,3 point. Men måneden er lang endnu, og alt kan ske.

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...