Sponsoreret indhold fra Betsafe

At VM i Brasilien har været en uforudsigelig størrelse, mærker Betsafe nu på pengepungen. En række høje odds på usandsynlige hændelser er nemlig nu blevet udbetalt. 

Forud for VM-slutrunden var Betsafe frisk at sætte odds på en række usandsynlige hændelser. Væddemålene omfattede blandt andet muligheden for badebolde, dyr og supportere på banen samt muligheden for, at et mål scoret med hænderne ville blive anerkendt. Alle disse hændelser og
flere andre indtraf, og nu må bookmakeren punge ud med over én million kroner.

Eksempelvis må Betsafe betale indskuddene 50 gange igen, efter at en badebold røg ind på banen i kampen mellem Colombia og Elfenbenskysten. Bookmakeren måtte også til lommerne, da en stor græshoppe havde indfundet sig på overarmen af James Rodríguez i kvartfinalen mod Brasilien. Episoden med det brasilianske dyreliv gjorde, at Betsafe måtte give indskuddene 6,50 gange igen.

"De skæve væddemål skulle sikre, at vores kunder havde nogle anderledes begivenheder at heppe på under slutrunden. Men det er jo nærmest uhyggeligt, at så mange af hændelserne rent faktisk indtraf. Det siger noget om, hvor skørt et VM, vi har været vidne til - både på og udenfor banen", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

84 kunder spillede på Chiellini-vampyr
Blandt de mere utraditionelle væddemål var også muligheden for at spille på, at Giorgio Chiellini blev til en vampyr efter Luis Suarez' bid-overfald.

"Selvom det var ment som en spøg, har 84 kunder alligevel gjort indskud på væddemålet til odds 750. Vi har derfor valgt at returnere kundernes indskud sammen med en kupon på 10 euro til at spille for. Det sker som en tak for, at kunderne hoppede med på spøgen," udtaler Thomas Holm fra Betsafe.

Otte væddemål som Betsafe har udbetalt gevinster på: 

Bider Luis Suarez en modspiller
Odds 175

Kommer en badebold til at have indflydelse på spillet i en kamp?
Odds 50

Bliver et mål scoret med hænderne og anerkendt?
Odds 30 

Nikker en spiller en skalle til en modspiller?
Odds 10

Bliver en spiller sendt hjem af sit eget forbund af disciplinære
årsager?

Odds 8,00

Løber der et dyr på banen i løbet af en kamp?
Odds 6,50

Bliver et mål afgjort via mållinje-teknologi?
Odds 5,00

Invaderer en supporter banen i løbet af en kamp?
Odds 2,50