Nar, fjols, spasser, demente idiot... Charmerende udtryk. Men BetXperts brugere er selvfølgelig mere artikulerede end dét, og det får I nu muligheden for at demonstrere via en ny feature: Analysekommentar.

Til alle analyser vil der fremover være mulighed for at bidrage til indholdet og knytte kommentarer til det, eksperten har skrevet.

Man kan således komme med tilføjelser, fx i form af holdopstillinger, sidste-øjebliks-skader, etc, eller slet og ret udtrykke sin enighed eller uenighed i analysen eller komme med ros eller ris til forfatteren af analysen.

Ordet er altså frit – under den forudsætning, at tonen er sober og i øvrigt følger de almindelige forumregler der er sat på BetXpert. Med andre ord: Ovenstående kraftudtryk må nok tænkes, men ikke skrives...

Alle analyse-kommentarer vil automatisk blive bragt i vores forum. For at øge effekten af den feedback der gives til analyserne, bliver der også sendt en mail til den pågældende ekspert, så han eventuelt kan tage til genmæle (eller takke for rosen...).

BetXpert har tidligere haft en kommentarmulighed til analyserne, dog kun i form af en kvantitativ "analyse-rating". Problemet med ratings var dog at nogle anvendte den til at udtrykke sin enighed/uenighed med ekspertens tip, hvorimod det i virkeligheden drejede sig om at vurdere analysen.

Samtidig tilfredsstillede ratingen hverken de brugere, der ønskede at komme med mere uddybende kommentarer, eller eksperterne, der alle har et ønske om at komme i dialog med de mange brugere der læser analyserne.

Dette er således grunden til at ratings nu afløses af kommentarer, da vi vurderer at behovet for kvalitativ feedback er af større værdi for både brugere og eksperter.

Vi håber at mange vil benytte sig af muligheden for at kommentere analyserne. Vores eksperter bestræber sig hele tiden på at yde deres ypperste, og selvom man ofte kan komme til at glemme det, så er de også kun almindelige dødelige, som misser informationer eller vinkler hist og her i deres analyser. Hvilket I brugere altså nu kan supplere med til gavn for alle!

Analyse-kommentarerne kan tilgås i bunden af hver eneste kampanalyse på BetXpert.