Kan Hareide føre Danmark til sejr mod Skotland på Hampden Park? Tyskland skal tilbage på rette kurs mod Italien, mens selvsikre England møder Holland. Vi har set på oddsene for nogle af tirsdagens landsholdsbrag.

Der må være masser af god stemning og optimisme i den danske landsholdslejr efter den flotte præstation i 2-1 sejren mod Island. Nu går turen så mod Glasgow, hvor de skal møde Skotland, der også fik tanket selvtillid med deres overraskende 1-0 sejr i Prag mod Tjekkiet.

Danske Spil-betterne havde i sidste uge luret, at Aage Hareide ville give et skud ny energi til det danske landshold, og hele 75% af omsætningen på sidste uges landskamp mod Island var på dansk sejr. Men kan der igen hentes værdi på en dansk sejr mod et noget alternativt skotsk mandskab?

Der står ikke umiddelbart så meget på spil, da hverken Danmark eller Skotland har kvalificeret sig til EM, så vi får måske en åben kamp på Hampden Park med masser af plads til Christian Eriksen, Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen i den danske offensiv.

Tirsdag 29. marts kl. 21:00 (Se MatchCenter)

Skotland Uafgjort Danmark
2,89 3,30 2,70
Cashpoint
Unibet
Tipico

Udsigt til et spændende brag i München

Det så ellers så godt ud for de tyske verdensmestre, der bragte sig foran med 2-0 mod England, men så scorede englænderne tre gange mod Manuel Neuer, og det må vække bekymring hos den tyske landstræner Joachim Löw.

Nu tager et stærke tyske mandskab så imod et ganske velorganiseret Italien på Allianz-Arena i München. Italien fik 1-1 mod Spanien i deres venskabskamp i weekenden. Italien gik ubesejret igennem kvalifikationen, men det er dog Tyskland, der tager favoritværdigheden mod Antonio Conte´s italienske drenge.

Tirsdag 29. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Tyskland Uafgjort Italien
1,95 3,50 4,40
Betsafe
Bet365
Cashpoint

Bomber Kane og Vardy mod Holland?

Der blev varmet godt op til en sommer med engelsk EM-feber, da Kane, Vardy og Dier sikrede en 3-2 sejr over Tyskland. I kvalifikationen ryddede England bordet og vandt samtlige 10 kampe med en flot samlet målscore på 31:3.

Nu får de engelske fans på Wembley så lov til at opleve dette sejrsvante engelske mandskab på tæt hold, når de tager imod kriseramte Holland.

Der er vist ikke så meget Cruyff-inspiration i dette mandskab, der sluttede på en meget skuffende 4. plads i deres kvalifikationsgruppe bag Tjekkiet, Island og Tyrkiet. I weekenden tabte Holland med 3-2 til Frankrig i Amsterdam.

Tirsdag 29. marts kl. 21:00 (Se MatchCenter)

England Uafgjort Holland
1,75 3,70 5,25
Betsafe
Betfair Sportsbook
Bet365

Værdi i mål fra Harry Kane og Jamie Vardy mod Holland?

Det er langt fra sikkert at den engelske landstræner Roy Hodgson vælger at stille med Kane og Vardy i startopstillingen, men disse formstærke bombere bør begge have gode chancer for at kunne true det noget ustabile hollandske forsvar.
Harry Kane scorer i kampen: odds 2,43 hos 888sport

Jamie Vardy scorer i kampen: odds 2,87 hos Bet365*

Hvad siger I til disse målscorer-odds?

Værtsnationer mødes i Paris

Frankrig er med helt fremme blandt favoritterne til at vinde EM-trofæet, og de kan blive meget svære at holde fra fadet, når offensive stjerner som Griezmann, Giroud, Pogba og Martial folder sig ud.

Det danske landshold tabte to gange til Frankrig i venskabskampene under kvalikationen, hvor der var tydelig klasseforskel og landstræner Deschamps har gang i et virkelig spændende projekt.

VM´18-værterne Rusland skal have testet organisationen og bygge videre på 3-0 sejren over Litauen. Der blev blot scoret 5 mål mod den russiske defensiv i de 10 kval-kampe, hvor Rusland bl.a. sluttede foran Sverige.

Tirsdag 29. marts kl. 21:00 (Se MatchCenter)

Frankrig Uafgjort Rusland
1,54 4,00 7,50
Cashpoint
Betsafe
Bet365