Med opgør som Danmark-Island, Italien-Spanien og Tyskland-England er der masser af interessante landskampe på programmet i denne uge. Vi har set på oddsene for nogle af de største fodboldbrag.

Vi skal helt tilbage til 2000 for at finde seneste landstræner-debutant, da Morten Olsen dengang afløste Bo Johansson. Nu har Aage Hareide sat sig til rette på den danske landstrænerstol og udtaget truppen til kampene mod Island og Skotland.

Hareide jagter naturligvis en god start i spidsen for det danske landshold, men samtidig er det også en chance for de danske spillere til at vise, at de kan føre Danmark til VM-slutrunden i 2018 i Rusland.

DR Sporten har fulgt landsholdstræningerne er tæt og de er kommet frem til følgende bud på Hareide´s startopstilling mod Island:

Kasper Schmeichel; Andreas Christensen, Simon Kjær, Daniel Agger; Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Thomas Delaney, Riza Durmisi; Nicolai Jørgensen, Lasse Vibe.

For Island er torsdagens venskabskamp på HCM Arena i Herning en god mulighed for at få testet truppen op til sommerens EM-slutrunde, hvor de er i gruppe med Portugal, Ungarn og Østrig.

Torsdag 24. marts kl. 20:00 (Se info-analyse)

Danmark Uafgjort Island
1,80 3,65 5,05
Betsafe
Cashpoint
Cashpoint

24/4 Tyrkiet-Sverige: Under 2,25 Mål til odds 1,84 hos 888sport*
Det ligner en målfattig affære, da Sverige kommer uden superstjernen Zlatan, og Tyrkiet har ganske vist både Turan og Çalhano?lu, men der er ikke de store angrebsstjerner i den tyrkiske landsholdslejr.

Se analysen her

De klassiske storkampe kan afsløre EM-formen

Vi kan måske i denne landsholdspause få opklaret, hvem der er på vej mod EM-succes. Der er mange forventninger til Spanien, hvor landstræner Vicente del Bosque har taget stjernerne med til Italien.

Det er især interessant, at den rutinerede Bilbao-målræv Aritz Aduriz er udtaget istedet for Chelsea-krigeren Diego Costa.

I den italienske lejr må landstræner Antonio Conte undvære den erfarne Juventus-trio Chiellini, Barzagli og Marchisio, mens PSG-midtbanespilleren Marco Verratti også sidder over.

Spanien tager favoritværdigheden, men Italien gik ubesejret igennem deres EM-kvalifikation, så det kan godt blive en lige kamp på Stadio Comunale Friuli i Udine.

Torsdag 24. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Italien Uafgjort Spanien
3,20 3,20 2,45
Betfair Sportsbook
888sport
Tipico

Fredagsbrag på Amsterdam ArenA

Holland skal ikke med til EM og skuffede fælt med en 4.plads i deres kvalgruppe. 'Oranje' skal dermed til at kigge frem mod den lange vej til VM´18. Her kan Manchester Uniteds Daley Blind og Memphis Depay være vigtige, mens det også kan blive spændende at følge PSV-angriberen Luuk de Jong.

Hverken Arjen Robben eller Robin van Persie er udtaget, mens den hollandske defensiv må klare sig uden Vlaar, Janmaat, de Vrij og van der Wiel.

De franske EM-værter kommer til Amsterdam uden den kontroversielle Real Madrid-angriber Benzema, mens den franske landstræner Didier Deschamps heller ikke har hverken Schneiderlin, Mangala eller Nice-teknikeren Ben Arfa med i truppen.

Frankrig har dog et meget lovende landshold med Griezmann og unge profiler som Martial, Coman og Pogba til at støtte offensiven. Det kan blive til landsholdsdebut for Leicesters midtbaneprofil Kanté.

Fredag 25. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Holland Uafgjort Frankrig
3,80 3,40 2,10
NordicBet
Bet365
Unibet

Brugertip: Portugal-Bulgarien 1 til odds 1,45 hos Tipico

Med målslugeren Cristiano Ronaldo i hovedrollen har Portugal et langt bedre mandskab end Bulgarien, der leverede en miserabel EM-kval og ikke har noget at spille for.
Læs bruger-analyse

Europæisk stormøde på det olympiske stadion i Berlin

England vandt samtlige 10 kvalifikationskampe, men der venter en svær kampe mod de tyske verdensmestre, der med en skarp Thomas Müller også satte sig på førstepladsen i deres EM-kvalgruppe.

Vi får dog ikke Wolfsburg-angriberen Max Kruse i aktion, da han er blevet bortsendt af disciplinære årsager. 

De er heller ikke fuldtallige i den engelske lejr. Landsholdsanfører Wayne Rooney har meldt fra, mens også keeper Joe Hart, Sterling, Wilshere, Oxlade-Chamberlain og Luke Shaw har skrevet sig på skadeslisten.

Roy Hodgson har dog Premier League-bomberne Kane og Vardy til at true den tyske defensiv, der må undvære både Badstuber, Boateng og Höwedes.

Lørdag 26. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Tyskland Uafgjort England
1,65 4,00 6,00
888sport
Betsafe
Betsafe