BetXperts ekspert thye2200 kommer her med spilforslag til 3. runde af EM 2020-gruppespillet. Se blandt andet spilforslag til Danmark - Rusland, Ukraine - Østrig og Skotland - Kroatien. 

Fire 3.-pladser går videre til 1/8-finalerne, hvilket bør give Danmark fine muligheder for at spille sig videre fra gruppe B på trods af nederlag til Finland og Belgien. Stemningen mod Belgien var elektrisk i Parken, hvor landsholdet blev hyldet ovenpå den uhyggelige hændelse med Christian Eriksen fra kampen mod Finland.

Nu ser vi frem mod 3. og sidste spillerunde af EM 2020-gruppespillet. Her i denne artikel kommer jeg med fem spilforslag til den afgørende runde. 

Danmark - Rusland: Vi skal bevare momentum

Danmark spillede en kamp over forventning, hvor Belgien blev overfaldet i starten af kampen, og vi fik en drømmestart med Youssef Poulsens 1-0-mål i det 2. minut. Desværre Kevin De Bruyne kom ind efter pausen og afgjorde kampen for Belgien til resultatet 1-2.

Nu venter Rusland i den afgørende kamp, og kan Danmark bevare momentum fra Belgien-kampen, får russerne det svært. Jeg har været skuffet over det russiske landshold, der på trods af hjemmebanefordel ikke er kommet med sprudlende spil.

Finland fik langt mere plads i kampen mod deres naboer, end de fik i Parken. Danmark har 20-22.000 tilskuere i ryggen til den afgørende kamp. Det bør kunne lægge pres på et profilforladt russisk mandskab.

For at Danmark skal gå videre som nummer to, skal vi besejre Rusland og håbe på, Belgien kører Finland over.  Belgien kommer nok til at rotere lidt til kampen mod finnerne, men træner Roberto Martínez har udtalt, at de kommer til at gøre brug af deres bedste spillere til Finland-kampen. P.t. står den rene Belgien-sejr i cirka odds 1,35. 

Danmark går videre fra Gruppe: odds 1,85 hos Mr Green*

Bet365* har eksempelvis blot odds 1,66 for samme spil. 

Roman Zobnin får kort: odds 6,00 hos LeoVegas*

Rusland spillede senest en kortrig kamp mod Finland, hvor de selv fik tre gule kort (Finland to gule). Det er ikke utænkelig, at russerne kommer til at gå hårdhændede til værks mod Danmark. Blandt andre LeoVegas* har et spændende udbud på kortspil i kampen.  
 
Roman Zobning har fået ni kort i 28 kampe i denne sæson for Spartak Moskva. Flot pris, og han har endnu ikke fået kort ved slutrunden, så han har råd til at trække et kort i denne kamp.

Ukraine - Østrig: målfattig kamp i vente?

I kampen Ukraine - Østrig kigger jeg mod en målfattig affære. Dette ikke mindst fordi begge hold kan drage stor fordel af et uafgjort resultat som 0-0. 

Skotland - Kroatien: målrig 2. halvleg i vente

Helt anderledes ser det ud i Skotland - Kroatien. Her bør der vente nogle mål, da ingen af holdene kan bruge tab eller uafgjort til noget som helst. 

Skotland - Kroatien: Over 1,5 mål efter pausen til odds 2,18 hos Unibet*

Ender kampen uafgjort, er begge hold færdige i turneringen, hvorimod vinderen af opgøret med stor sandsynlighed går videre til en 1/8-finale.
 
Det har ikke været et særligt målrigt EM. I skrivende stund er der et snit på 2,14 mål per kamp i de første 21 opgør. Skotland er endnu ikke kommet på måltavlen, og Kroatien er noteret for ét mål mod Tjekkiet. Jeg forestiller mig et lidt afventende opgør, hvor målene gerne skulle komme efter pausen, når der skal satses.

Alternativt spilles flest mål i 2. halvleg odds 2,05 Bet365*.