Her får du BetXperts optakt til Danmark – Rusland. I optakten finder du de bedste Danmark - Rusland odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Danmark spillede en rigtig flot kamp mod Belgien torsdag aften. Desværre rakte det ikke til point, da vi tabte med 1-2. Nu gælder det den altafgørende kamp Danmark – Rusland, som du i denne optakt finder de bedste odds på. Vinder vi over russerne, står vi med rigtig pæne muligheder for at snuppe 2.-pladsen i gruppen.

Foruden de bedste Danmark – Rusland odds finder du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger i denne optakt.

Få et live freebet på 50 kroner til Danmark - Rusland hos Onsidebetting 

  • Gå til Onsidebetting.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Vælg kampagnen "Spil på Danmark - Rusland - og få et live-freebet!" 
  • Placer et før-kamp væddemål på minimum 50 kroner til på Danmark - Rusland
  • Minimum odds er 1,70
  • Modtag herefter et 50-kroners live freebet på selvsamme kamp
  • Freebettet er kun gyldigt til live-spil på Danmark - Rusland
  • Der er ingen omsætningskrav

Få dit freebet her

Danmark – Rusland: Odds på EM 2020-gruppekampen

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds på Danmark – Rusland. Den altafgørende EM 2020-kamp spilles mandag aften klokken 21.00 og kan følges på DR1 og Viaplay.

Odds på Danmark - Rusland (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,76
Uafgjort 4,30
Rusland 5,06
Asian handicap-odds på Danmark - Rusland Højeste odds Bookmaker
Danmark (-1,0 Asian) 2,29
Rusland (+1 Asian) 1,70
Over/under-odds på Danmark - Rusland Højeste odds Bookmaker
Over 1,5 mål 1,35
Under 1,5 mål 3,60
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,90
Over 3,5 mål 3,60
Under 3,5 mål 1,34
Begge hold scorer-odds på Danmark - Rusland Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej 1,86
Målscorer- og kort-odds (Danmark) Højeste odds Bookmaker
Yussuf Poulsen scorer 3,60
Yussuf Poulsen scorer mindst to gange 17,00
Yussuf Poulsen får et kort 6,00
Martin Braithwaite scorer 3,80
Mikkel Damsgaard scorer 4,20
Jonas Wind scorer 2,88
Andreas Cornelius scorer 3,20
Kasper Dolberg scorer 3,20
Thomas Delaney scorer 10,00
Thomas Delaney får et kort 3,50
Pierre-Emile Højbjerg scorer 10,00
Pierre-Emile Højbjerg får et kort 3,50
Daniel Wass scorer 12,00
Daniel Wass får et kort 5,00
Joakim Mæhle scorer 14,00
Simon Kjær scorer 17,00
Simon Kjær får et kort 6,00
Målscorer- og kort-odds (Rusland) Højeste odds Bookmaker
Artem Dzyuba scorer 3,55
Artem Dzyuba scorer mindst to gange 19,00
Artem Dzyuba får et kort 12,00
Aleksandr Golovin scorer 6,60
Aleksey Miranchuk scorer 7,00
Georgi Dzhikiya får et kort 5,00
Dmitri Barinov får et kort 3,50

OBS: Odds er fra fredag den 18. juni klokken 14.54.

Odds på Danmark - Rusland hos Onsidebetting

Oddset på Danmark - Rusland går umiddelbart den forkerte vej. Prisen på Danmark er nemlig steget her i løbet af fredag den 18. juni. Dette behøver imidlertid ikke betyde, at vi ikke kan vinde kampen. Selvfølgelig ikke. Det er blot markedet, der mener, vi er gjort til for store favoritter.

Højeste odds på Danmark er lige nu 1,76 hos Onside Betting*. Bedste odds på Rusland er 5,06 hos Cashpoint*. Er du mere til uafgjort, skal du også gå til Cashpoint*, som har odds 4,30. 

Danmark – faldt med æren i behold

De rød-hvide drenge spillede en fantastisk første halvleg og en god anden halvleg mod Belgien torsdag aften. Desværre tabte vi alligevel med 1-2, efter at Belgien satte stjernerne på banen lige efter pausen, hvor vi førte med 1-0.

Med en så fantastisk halvleg inden pausen kan man også spekulere i, om vi ikke skulle have ført med mere end 1-0. Vi havde i hvert fald chancerne til det. Kort efter 1-0-målet havde Joakim Mæhle en pæn chance for at få fyret af først med højre og siden med venstre. Grundet et træk eller to for meget blev det dog til en fesen afslutning lige ind på Thibaut Courtois fra en halv meters afstand. 

Kort inden pausen valgte Martin Braithwaite desværre at afslutte selv i stedet for at spille Joakim Mæhle helt fuldstændig blank foran det belgiske mål. Det må formodes, at FC Barcelona-spilleren ikke havde set den helt frie wingback, som ellers var i en meget bedre position. Ærgerligt for Braithwaite, Mæhle og Danmark. 

Belgien havde stort set ikke noget at skrive hjem om inden pausen. Det havde de desværre i anden halvleg, hvor Kevin De Bruyne kom ind og gjorde den store forskel og fik vendt 1-0 til 1-2. 

Dette ændrer imidlertid slet ikke på, at Danmark spillede en rigtig god kamp torsdag aften. Kan vi bare tage 80 procent med af niveauet fra den kamp, bør det være nok til at slå Rusland. Det vil samtidig også betyde, at vi har rigtig gode chancer for at blive nummer to i gruppen. Læs mere om det længere nede. 

Alt i alt har Danmark ikke fået den bedste pointmæssige optakt til denne kamp mod Rusland. Ser vi udelukkende på spillet mod belgierne, er sagen dog en helt anden. 

Danmark har kun mødt Rusland én gang før i historien. Her skal vi tilbage til 2012, hvor russerne vandt med 2-0 i en venskabskamp i Parken. Målene blev sat ind af Andrey Arshavin og Roman Shirokov. Forhåbentlig får vi et helt, helt andet resultat mandag aften. 

Rusland – sover bjørnen?

Omvendt Danmark så fik russerne slet ikke et ben til jorden mod Belgien, som de tabte med 0-3 til i den første kamp. 

Herefter kom Rusland op på benene igen ved at slå Finland på et flot mål af Aleksey Miranchuk sent i første halvleg. 1-0 blev det ved den lejlighed. 

Foruden det flotte mål skabte russerne ikke det store. Faktisk var Finland nærgående ved flere lejligheder. 

Alt i alt imponerer et klart og fortjent 0-3-nederlag til Belgien og en halvfesen 1-0-sejr over Finland ikke meget. Danmark bør kunne slå dette russiske mandskab, som er fattigt på store profiler. Kan vi holde Aleksandr Golovin, Aleksey Miranchuk og den store angriber Artem Dzyuba nede, så er vi rigtig godt på vej.

Angående sidstnævnte: Her kan man tale om, at Danmarks forsvarsspilleres kamp mod Romelu Lukaku var en slags præmiere, der kom inden generalprøven. Dzyuba og Lukaku er nemlig kendte for at være fysisk stærke angribere, som kan være svære at komme ind på kroppen af. 

Den opgave løste Danmarks forsvar til UG i 90-95 procent af kampen mod Belgien. Lukaku strålede godt nok ved et par lejligheder, ikke mindst ved 1-1-målet, men forsvaret fik ham afmonteret langt de fleste gange, han havde bolden. 

Heldigvis for Danmark så holder Artem Dzyuba ikke samme niveau som den belgiske angriber, hvorfor vi også burde kunne få styr på Zenit-angriberen. 

Med 20 mål og otte assists i 27 kampe i den russiske Premier League i den forgange sæson er han dog ikke en mand, vi kan tillade os at tage let på. Koncentrationen skal være på samme niveau som mod Belgien og Lukaku. Ellers får Dzyuba nettet til at blafre bag Kasper Schmeichel. Vi skal særligt passe på angriberens gode hovedspil, men i sandhed også en meget farlig højrefod. 

Ruslands optakt til mødet med Danmark er nok ikke så ringe endda. Havde man spurgt dem inden turneringsstarten, om de ville være tilfredse med tre point inden dette opgør, havde de formentlig sagt ja. At de så ikke har imponeret synderligt spillemæssigt, er en anden ting. 

Sådan går Danmark videre til 1/8-finalerne

Hvad skal der til for, at vi bliver nummer to og dermed stensikkert står i en 1/8-finale? Det ser vi på her.

  • Danmark snupper med 100 procents sikkerhed andenpladsen i puljen, hvis vi besejrer Rusland med minimum to mål på mandag i København, mens Finland samtidig ikke får point mod Belgien.
  • En dansk sejr på 2-1, 3-2 eller 4-3 er også nok til at sætte sig på gruppens andenplads, hvis Finland stadig ikke får nogle point med fra deres møde mod Belgien.
  • Hvis det lykkes landsholdet at slå Rusland med 1-0, kan det også ende med en andenplads. Det kræver dog, at Finland får et dårligere resultat mod Belgien, end vi fik. Det vil sige, at de helst skal tabe med to mål.

Ovenstående oversigt er fra B.T.dk.  

Vi har også muligheden for at gå videre som én af de fire bedste treere. Det vil også kræve en sejr over Rusland. Helst så stor en sejr som muligt, da vores samlede målscore meget vel kan blive vigtig i den henseende. 

Trupnyt og startopstillinger til Danmark – Rusland

Denne Danmark – Rusland optakt byder som lovet også på trupnyt og bud på startopstillinger for de to hold.

Danmark
Landstræner Kasper Hjulmand skulle gerne have alle mand klar til kamp. Selvfølgelig undtagen Christian Eriksen. 

Spørgsmålet må imidlertid være, om Kasper Hjulmand bevarer 3-4-3-opstilingen fra Belgien-kampen, eller om han går tilbage til 4-2-3-1 eller 4-3-3. Kun Hjulmand og assistenttræner Morten Wieghorst ved det, men buddet herfra er, at han holder fast i opstillingen, som fungerede så godt mod Belgien. 

Bud på Danmarks startopstilling mod Rusland (3-4-3):
Schmeichel; Vestergaard, Kjær, ”AC”; Mæhle, Delaney, Højbjerg, Wass; Damgaard, Y. Poulsen, Braithwaite

Der var nogle danske spillere, der gjorde det bedre end andre mod Belgien, men der var helt sikkert ikke nogen, som spillede sig af holdet. Hvis Kasper Hjulmand vælger at skifte i startopstillingen, må det skyldes, at han vil have en anden type spiller ind, og/eller at han ændrer formationen. 

Buddet fra BetXpert bliver, at de samme 11 får genvalg. Kom endelig gerne med dit bud på en startopstilling i kommentarsporet. 

Rusland
Rusland har et par fravær at tænke på. Venstrebacken Yuri Zhirkov er ude resten af turneringen. Han startede inde mod Belgien, men måtte lade sig udskifte efter 42 minutter og kommer altså ikke i aktion igen under EM 2020. Truppens anden venstre back, Fyodor Kudryashov, er også skadet. 

Herudover er højrebacken Mario Fernandes yderst tvivlsom til kampen mod Danmark, da han måtte bæres ud af banen mod finnerne. Fernandes startede inde mod både Finland og Belgien. 

Det efterlader Rusland med kun én reel back i truppen: Højre back Vyacheslav Karavaev. Han vikarierede for Zhirkov på venstre back i den første kamp. I anden kamp vikarierede han for Fernandes. Han kan kun vikariere for én af dem til denne kamp.

Så enten skal man smide en spiller ned på en af back-pladsern, som ikke er vant til at spille der. Ellers skal Rusland lave et formationsskifte med tre mand i bagkæden. BetXpert har lavet et foreløbigt bud på en russisk startopstilling. Vi opdaterer den mandag. 

Bud på Ruslands startopstilling mod Danmark (4-2-3-1):
Shunin; ???, Dzhikiya, Semenov, Karavaev; Barinov, Ozdoev; Zobnin, Golovin, Miranchuk; Dzyuba