BetXperts optakt til F.C. København – PSV Eindhoven giver dig de bedste odds. Læs desuden også, hvad Kasper ”Kvart i Bold” Larsen bland andet mener om FCK's chancer for videre avancement.

Torsdag aften skal F.C. København stik imod alle odds forsøge at spille sig i kvartfinalerne i Conference League. Modstanderen er PSV Eindhoven, som inden det første opgør var store favoritter til at gå videre. ”Løverne” fik dog 4-4 i Eindhoven, hvilket har tippet en del procenter over til det danske hold. 

Her i denne optakt til FCK – PSV Eindhoven får du et overblik over markedets bedste odds. Du kan ydermere læse, hvad Kasper ”Kvart i Bold” Larsen mener om kampen. Mere om det under oddsafsnittet, hvor du også får lidt mere viden om Kasper Larsen. 

Odds på FCK – PSV Eindhoven

BetXpert giver dig her de bedste odds til FCK – PSV Eindhoven. Conference League-opgøret spilles torsdag aften klokken 18.45 og kan følges på TV 2 Sport X samt på TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: 1X2 Højeste odds Bookmaker
F.C. København 3,54
Uafgjort 4,00
PSV Eindhoven 2,05
Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
F.C. København (Asian 0/Draw no Bet) 2,67
PSV Eindhoven (Asian 0/Draw no Bet) 1,55
Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,60
Under 2,5 mål 2,40
Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,55
Nej 2,50
Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: videre avancement Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,45
PSV Eindhoven 1,57
Odds på F.C. København - PSV Eindhoven: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Pep Biel scorer 4,20
Pep Biel scorer 2 eller flere mål 25,00
William Bøving scorer 4,33
Jens Stage scorer 5,00
Ísak Bergmann Jóhannesson scorer 6,00
Rasmus Falk scorer 6,00
Denis Vavro scorer 13,00
Eran Zahavi scorer 2,40
Cody Gakpo scorer 2,90
Noni Madueke scorer 4,00
Mario Götze scorer 3,50
Ritsu Doan scorer 3,60

OBS: Odds på F.C. København – PSV Eindhoven er fra tirsdag den 15. marts klokken 13.33.
OBS: Målscorerodds er fra onsdag den 16. marts klokken 11.32. 

F.C. København står med bedre kort på hånden angående videre avancement, end det var tilfældet inden det første opgør. Her kunne du få odds 3,25 på et FCK-avancement, hvilket nu er nede i 2,45 hos Unibet*

BetXpert anbefaler, at du spiller hos bookmakere med dansk spillelicens

Kasper ”Kvart i Bold”: Her kan FCK gøre ondt på PSV

F.C. København scorede hele fire mål i det første opgør, og dermed var hollænderne til at tale med i bagerste geled. Dette i en sådan grad, at de skuffede Kasper ”Kvart i Bold” Larsen. Kasper er redaktør på F.C. København-fanmediet ”Kvart i Bold”, som du kan følge på både Twitter og Facebook.

De fleste, ikke mindst bookmakerne, regnede med, at PSV ville vinde det første opgør. Skuffede PSV dig?

- Jeg synes, de skuffede mig rent defensivt. Til gengæld må jeg sige, at når de sætter fart i deres spil, så er de voldsomt gode. 

Hvor ser du, at FCK kan gøre ondt på PSV og vice versa her i returopgøret?

- Hvis PSV får lov til at sætte deres rigtig dygtige kantspillere i scene, så kan de gøre livet surt for F.C. København. Det så vi i det første opgør. 

- De (PSV Eindhoven, red.) har en individuel kvalitet, som er vanvittig høj, i deres trup. Det gør, at de kan spille i et højt tempo, som FCK kan få udfordringer med at dæmme op for. 

Og hvordan ser du, at FCK kan gøre ondt på PSV?

- Det nemme svar er, at europæiske aftener i Parken, med noget nær udsolgt, der trækker FCK altid nogle ekstra procenter over i deres favør. Kigger vi rent taktisk på det, kan F.C. København blive farlige ved at køre nogle hurtige kontraangreb. Det så vi i opgøret i Eindhoven, hvor FCK havde rigeligt med den slags muligheder. 

Kasper ”Kvart i Bold” Larsen fortæller videre, at ”Løverne” fik meget plads i deres kontraangreb nede i Eindhoven – plads, som holdet ikke er vant til at boltre sig på i Superligaen. Dette passer FCK yderst godt, lyder vurderingen, og fanmedieredaktøren ser gode muligheder for hjemmeholdet, hvis de får samme slags rum at spille i igen. 

Alt i alt mener Kasper Larsen, at PSV har nogle mangler, når de skal vurderes som et hold. 

- PSV er et sindssygt dygtigt hold, når det kommer til individualister, men jeg ser ikke, at de som et samlet hold har samme klasse som for eksempel Ajax Amsterdam. 

Forvent samme kampbillede

Efter en hæsblæsende 4-4-kamp, hvor de to holds offensive spillere nok fik lidt for meget plads, er det nærliggende at tænke, at de to hold vil stramme skruen i forsvaret til returopgøret. Kvart i Bold-repræsentanten kan se logikken i denne tankegang, men forventer alligevel et kampbillede à la det, vi så i Eindhoven. 

Kunne man ikke forestille sig, at begge hold har lært meget af det første opgør, og at det derfor bliver lidt mere låst her i anden kamp?

- Det kan man sagtens. Men samtidig, hvis jeg skal modargumentere lidt for det, så er det således, at PSV kun har én måde at spille på; og det er deres ultimative måde med deres presspil, spil i længderetningen og hurtige kombinationer. Derfor tror jeg ikke, at de kan lave vildt mange ting om, siger Kasper Larsen og fortsætter:

- Ser du på PSV’s målscore fra Æresdivisionen, får du også et indtryk af, at det er mere tjubang-fodbold, end det er kontrolleret ditto (PSV har en målscore på 63:31 for 26 kampe og er det hold i top-5, som har lukket flest mål ind, red.). Jeg tror simpelthen ikke, at de kan evne at spille på andre måder. 

- Jeg tror derfor ikke, at vi får en 0-0-kamp på torsdag.

Er helt tryg ved FCK-offensiven

Det var en F.C. København-fronttrio bestående af 19-årige William Bøving, 25-årige Pep Biel og 18-årige Ísak Bergmann Jóhannesson i det første opgør. Til spørgsmålet om, hvorvidt det er holdbart over to kampe mod PSV Eindhoven, er Kasper Larsen klar i mælet. 

- Ja, det er det. Det så vi i den første kamp, at det er. F.C. København er enormt uforudsigelige, når de spiller med Pep Biel som falsk 9’er. Når han trækker ned i banen, og Jens Stage og Lukas Lerager kommer som de to 8’ere i deres hidsige løb ind i feltet, så er det faktisk, i min optik, noget nær den bedste måde, som FCK kan spille på mod PSV. 

- William Bøving viste i den første kamp, at det var ren guf for ham at få al den plads. Han var muligvis FCK’s bedste mand før pausen; en assist og et skud på stolpen, og han viste i det hele taget klassen i pladsen bag PSV’s højreback. 

- Ísak (Bergmann Jóhannesson, red.) var involveret i målet mod FC Midtjylland (i søndags, red.), og han scorede til 1-0 i det første opgør mod PSV. Han begynder i det hele taget at vise sig frem med nogle ting, som vi ikke har set i hans første tid i klubben.

- Så offensiven er jeg slet ikke bekymret for. 

Hvad Kvart i Bold-skribenten ikke har af bekymringer for FCK-offensiven, har han til gengæld for defensiven. 

Kan FCK-defensiven holde stand mod PSV-offensiven?

- Det bekymrer mig mere, om FCK er i stand til at lukke af i forsvaret; ikke så meget i Superligaen, men her mod PSV ligger det mig på sinde. 

Er der én eller flere spillere, som du ser som et svagt led i FCK-defensiven?

- Nej, det er der ikke. Min bekymring skyldes udelukkende, at PSV har så meget offensiv kvalitet. Nogle af de indlæg, de laver, er simpelthen så knivskarpe slået. Det ser vi ikke så tit i Superligaen på det niveau. 

Kasper Larsen mener endvidere, der kan spottes lidt træthed i visse FCK-spillere.

- Søndag (mod FC Midtjylland, red.) manglede spillerne lidt overskud i de sidste 15 minutter. Tag en spiller som Pep Biel, så har han spillet en fremragende sæson, men han er en lille smule under sit ellers høje niveau i de kampe, hvor FCK har spillet torsdag og søndag. Han er så også en af de FCK-spillere, der løber allermest, og to kampe indenfor så få dage kan derfor koste ham fem procent. 

Dommen: PSV Eindhoven er svage favoritter

Med 4-4 i bagagen ville det have lunet for det danske hold, hvis reglen om udebanemål stadig gjaldt. Det gør den ikke, og derfor er et 4-4-resultat på udebane slet ikke lige så brugbart, som det var førhen. Det erkender Kasper Larsen i sin vurdering af, hvem der skal være favoritter til at gå videre. 

Hvem ser du som favoritter til at gå videre?

- Det er så tæt på 50-50, som du overhovedet kan komme. Tvinger du mig til at udpege en favorit, vil jeg sige 51-49 i PSV-favør. 4-4 på udebane er ikke, hvad det har været (grundet afskaffelsen af udebanemålreglen, red.). 

- Det tæller også ind, at vi har mange spillere, som vi ikke kan bruge, fordi de ikke er registreret til Conference League. Dermed er vi ikke lige så brede, som vi er det i Superligaen. 

- Alt i alt må PSV Eindhoven være favoritter på grund af deres kvalitet. Det er indiskutabelt, men jeg har trods alt set mærkeligere ting ske i Parken, end at F.C. København slår en modstander, som på papiret er dem overlegne. 

Er du enig med Kasper Larsen i, at procenterne skal hedde nogenlunde 50-50, ligger der et godt værdispil hos blandt andre Unibet*, som har odds 2,45 på FCK-avancement. 

FCK – PSV: trupnyt

Her i optakten til FCK - PSV får du selvfølgelig også seneste trupnyt samt bud på startopstillinger.

F.C. København
Se kommentarsporet for trupopdatering.

Jess Thorup er stadig uden sin anfører Carlos Zeca. Herudover forventes Valdemar Lund, Luther Singh, Hákon Arnar Haraldsson, Bryan Oviedo samt Marios Oikonomou også alle at være ude. 

Angriber Khouma Babacar afsoner sin sidste spilledags karantæne.

Centerforsvarer David Khocholava har grundet krigen i Ukraine, og deraf dødsfald i den nærmeste familie, været ude de seneste kampe. Det vides endnu ikke, om han bliver en del af FCK-truppen til denne kamp.

Nicolai Jørgensen, Akinkunmi Amoo, Mamoudou Karamoko og Paul Mukairu er ikke spilleberettigede i Conference League.

Bud på F.C. Københavns startopstilling (4-3-3):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Vavro, Ankersen; Falk, Lerager, Stage; Bøving, Biel, Jóhannesson

PSV Eindhoven
Træner Roger Schmidt må se bort fra fire spillere:

André Ramalho (midterforsvarer – fast – ude siden midt-januar)
Phillipp Mwene (højreback – fast – ude siden 20. februar)
Ryan Thomas (central midtbane – indskifter – ude siden midt-oktober)
Maximiliano Romero (angriber – reserve/indskifter – ude siden midt-januar)

Bud på PSV Eindhovens startopstilling (4-3-3):
Drommel; Max, Boscagli, Teze, M. Júnior; Gutiérrez, Veerman, Sangaré; Gakpo, Götze, Madueke/Doan

Læs eventuelt også BetXperts samlede Conference League optakt, hvor vi har kigget på alle kampene i ottendedelsfinalerne.