Manchester United får tirsdag aften besøg af Atlético Madrid i returkampen i Champions League-ottendedelsfinalen. BetXpert har fundet de bedste odds på Manchester United - Atletico.

Ralf Rangnicks Manchester United-mandskab fik et fint udgangspunkt med fra Wanda Metropolitano i første kamp. Over 63.000 tilskuere var til stede, og de fik to mål at se. Ét til hver. 


João Félix åbnede ballet efter bare syv minutters spil, da han flyvende stangede bolden i nettet via stolpen. Et kongemål. Intet mindre.
De engelske gæster spillede en ringe første halvleg, men i anden halvleg blev det bedre, og indskiftede Anthony Elanga sikrede i det 80. minut det udmærkede udgangspunkt for Manchester United forud for tirsdagens returmøde.

I weekenden vandt begge hold i deres respektive ligaer. Atlético vandt hjemme med beskedne 2-1 mod Cádiz, mens United slog Tottenham med 3-2 på hjemmebane takket være et hattrick af 37-årige Cristiano Ronaldo.

Game of Champions: Svar rigtigt på CL-spørgsmål og vind 250.000 kroner hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto - det tager under 5 minutter
  • Svar på de seks spørgsmål om Champions League
  • Hvis du formår at svare rigtigt på alle spørgsmålene, vinder du 250.000 kroner
  • Såfremt der er flere vindere, deles præmien ligeligt mellem disse
  • Det er gratis at deltage i Game of Champions, og alle med bopæl i Danmark kan deltage
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med konkurrencen

Deltag her hos Unibet

Odds på Manchester United - Atletico

Herunder finder du de bedste odds på Manchester United - Atletico Madrid. Der er kampstart tirsdag klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. Der er optakt fra klokken 20.00.

Odds på Atletico - United (1X2) Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 3,40
Atlético Madrid 3,75
Manchester United - Atletico odds (hvem går videre?) Højeste odds Bookmaker
Atlético Madrid 2,65
Målscorer i Manchester United - Atletico Højeste odds Bookmaker
Bruno Fernandes scorer 3,30
Marcus Rashford scorer 3,95
Ángel Correa scorer 4,75

Odds på Manchester United - Atletico er senest opdateret mandag den 14. marts klokken 11.21.

Spil på Manchester United - Atlético hos Mr Green

Bookmakerne har størst fidus til Manchester United i tirsdagens returkamp. Du kan få odds 1,62 hos Mr Green* på, at Manchester United går videre til kvartfinalen, mens Atlético-avancement giver hele odds 2,65 hos Bwin*

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, tror på mål fra begge hold på Old Trafford. Du kan læse hans spilforslag lige herunder:

Begge hold scorer: Odds 1,96 hos Mr Green*

Atlético Madrid har lukket mange mål ind i deres udebanekampe i denne sæson (23 indkasserede mål i 14 udekampe), og Manchester United kan vælge at stille med hattrickhelten Cristiano Ronaldo i front.

Atlético Madrid havde Manchester United-forsvaret på hælene i første opgør og kom nemt frem til chancer. Derudover har Atlético Madrid vundet deres tre La Liga-kampe siden 1-1-kampen mod Manchester United, og de har profilerne til at skabe ravage i United-forsvaret.

Er du interesseret i flere spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her

"United skal fortsætte de fine takter"

BetXpert har snakket med Christian Rothausen, der til daglig er kandidatstuderende i Analytisk Journalistik samt skribent på OldTrafford.dk. Han tror på endnu en tæt kamp mellem de to storklubber.

- Jeg forventer en tæt kamp, hvor de små marginaler bliver afgørende. Atlético Madrid har for alvor fået vind i sejlene efter en skidt periode, og med Uniteds vigtige sejr over Tottenham i weekenden, er det to hold, som er ovenpå. På grund af hjemmebanefordelen ser jeg dog United som små favoritter, fortæller Christian Rothausen. 

I weekenden var United uden Shaw, Bruno Fernandes og McTominay. Såfremt de alle er kampklar i morgen aften, tror du så, at Ralf Rangnick vælger at bringe dem alle tre fra start?

- Bruno Fernandes og Scott McTominay er selvskrevne, såfremt de er klar. Jeg tror, Ralf Rangnick vil gå meget langt for at bringe de to i spil, mens Luke Shaw nok kun får en startplads, hvis han kan yde hundrede procent.

- Mit bud vil dog være, at de alle tre starter – og det er også det flere engelske medier beretter om. I skrivende stund er McTominay den mest usikre, mens de to andre angiveligt trænede med resten af truppen mandag morgen, siger Christian Rothausen.

Ronaldo spillede en storkamp mod Tottenham i lørdags og lavede hattrick. I alt har han lavet fire hattricks i 36 kampe mod Atlético i karrieren. Hvad forventer du dig af Ronaldo i tirsdagens kamp, og hvad bliver afgørende for United i opgøret i dine øjne?

- Det er svært at spå om Ronaldos præstationer i øjeblikket. Han kan dominere den ene weekend og falde igennem den næste. En ting er sikkert: Han får det betydeligt sværere, end han gjorde mod Tottenham, men på samme tid giver mål selvtillid, så hvorfor skulle han ikke kunne bygge videre på sin stime, siger Rothausen og fortsætter:

- Nøglen til videre avancement for United bliver at fortsætte de fine takter. Mange tror måske, at United er inde i en skidt periode, men ser man bort fra nederlaget til Manchester City, har holdet ikke tabt i over en måned – og blot indkasseret tre nederlag i hele 2022.

- Så hvis United fortsætter med at være svære at slå – og forhåbentligt scorer på deres chancer – taler det for, at vi får endnu et engelsk hold med i kvartfinalerne. Men det kræver også, at de store spillere stempler op på en nervepirrende, europæisk aften på Old Trafford, lyder det fra Christian Rothausen.

Paulo Chichon: "Mere stabilitet i Atlético-lejren"

BetXpert har også talt med Paulo Chichon, der er ekspert i spansk fodbold samt stifter og vært på podcasten "Lyden af La Liga". Han hæfter sig ved mere stabilitet i Atlético-truppen, men for ham at se, er det stadig ikke et imponerende hold i øjeblikket.

- Der er kommet stabilitet ind i Atlético-lejren, hvor Reinildo er landet godt, Giménez er tilbage, João Félix laver mål, og holdet savner ikke Koke, men det er stadig ikke et imponerende Atlético p.t., siger Paulo Chichon. 

Hjemmebanenederlaget mod Levante i midten af februar var fx jammerligt, men er det dit indtryk, at Simeone har fået mere styr på sit mandskab igen? Hvad er der sket i Atlético siden det nederlag?

- Man har måske forsøgt at gå tilbage til de gamle idealer. Mesterskabet blev blandt andet vundet med en flot midtbanetrio i Koke, Llorente og Lemar. Nu har anføreren været fraværende, franskmanden er på bænken og spanieren henvist til wingback. I stedet er usexede arbejdsmænd som Herrera eller Kondogbia kommet ind på 6’eren.

- Makkerparret Gímenez og Savic har også været savnet indtil nu, ligesom konstellationen med de to "falske" angribere samt Reinildo har fungeret godt, fortæller Paulo Chichon.

Podcastværten forventer et Atlético-hold, der kommer med mere energi og aggressivitet på Old Trafford. Desuden har han Atlético som små favoritter.

- Jeg forventer mere energi og aggressivitet fra Atlético, men muligvis også fejl af samme årsag. Jeg tror på en åben kamp og ser Atlético som marginale favoritter, lyder det fra Chichon.

Bud på startopstillinger

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - Fernandes, McTominay, Pogba - Rashford, Ronaldo, Sancho

Atlético Madrid: Oblak - Savic, Felipe, Reinildo - Llorente, Herrera, Koke, de Paul, Lodi - Correa, Griezmann

I lørdagens Premier League-kamp mod Tottenham var Manchester United uden Luke Shaw, Scott McTominay og Bruno Fernandes, men såfremt de alle bliver klar til kampen mod Atlético, må det formodes, at de starter inde.

Atlético er uden Yannick Carrasco, der har karantæne. Derudover er Daniel Wass, Matheus Cunha og Mario Hermoso ude, mens Ángel Correa, Thomas Lemar, Sime Vrsaljko og Geoffrey Kondogbia er tvivlsomme.