Vi kan se frem til flere underholdende storkampe, når der skal kæmpes om kvartfinalepladserne. Vi skal især holde godt øje med velspillende Juventus, når de tager imod Villarreal, mens Chelsea skal forsvare deres 2-0 føring mod Lille.

Chelsea gør arbejdet færdig mod Lille 

Med 2-0 i bagagen fra Stamford Bridge skal Chelsea udnytte deres erfaring til at sørge for, at der ikke blive spænding i returopgøret, når de besøger franske Lille.

Chelsea spiller ganske vist langt fra berusende, flot offensiv fodbold, men der er masser af kvalitet i truppen. Specielt midtbaneparret Kanté og Jorginho er ren verdensklasse, og de bør også kunne dominere og styre slagets gang.

Lille - Chelsea: Under 1 mål asian i første halvleg til odds 1,94 hos Unibet*

Vi kan håbe på, at danske Andreas Christensen får lov til at starte på banen. Chelsea skal holde organisationen, og her kunne Chelsea godt få brug for AC's ro og overblik. 
 
Lille er dog ikke skræmmende stærke i offensiven, og det vil være en overraskelse, hvis Chelsea skulle komme under pres.

Odds 1, hvis der bliver scoret præcis 1 mål i første halvleg.

Juventus tager sejren i Torino

Kampen var knap nok fløjtet i gang, før Juventus var foran mod Villarreal. Den nyankomne bomber Dušan Vlahović gav Juventus en drømmestart med scoringen i første minut mod Villarreal, der dog fik udlignet til 1-1, og der venter nu det spanske mandskab en svær returkamp.

Juventus - Villarreal: 1-tal til odds 1,97 hos Bet365*

Her bør Juventus leve op til favoritværdigheden mod det spanske midterhold. Juventus har vundet deres seneste fire kampe i træk, og Villarreal har det ofte svært på udebane; blot tre af deres 12 La Liga-sejre i denne sæson er hentet på udebane.

Hold øje med flere spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.

Afviklede kampe:

Manchester United-manager Ralf Rangnick skal have sat brikkerne korrekt og forberede tropperne til en taktisk match-up mod Atlético Madrids Diego Simeone.

Det er næsten umuligt ikke at have høje forventninger til denne dynamitkamp, hvor begge lejre kæmper for at redde sæsonen.

Vi får masser af action på Old Trafford

Der må være stor nervøsitet både hos spillere og fansene; hverken Manchester United eller Atlético Madrid har levet op til forventningerne og har i stedet leveret ustabile præstationer; med et usædvanligt lavt bundniveau. 

Der står ufattelig meget på spil i dette returopgør, og efter 1-1 i Madrid er der lagt op til et åbent brag. Atlético Madrid var klart bedste mandskab i første kamp, men Manchester United har Cristiano Ronaldo, der med garanti vil være ekstremt opsat på at eliminere Atlético Madrid.

Manchester United er favoritter, men det passer sikkert Atlético Madrid glimrende, hvis de får lokket United-spillerne frem på banen og dermed kan slå til på omstillinger eller presse de engelske spillere til at begå personlige fejl.

Manchester United - Atletico Madrid

Manchester United - Atlético Madrid: Begge hold scorer til odds 1,95 hos Marathonbet*

Atlético Madrid har lukket mange mål ind i deres udebanekampe i denne sæson (23 indkasserede mål i 14 udekampe), og Manchester United kan vælge at stille med hattrickhelten Cristiano Ronaldo i front.

Atlético Madrid havde Manchester United-forsvaret på hælene i første opgør og kom nemt frem til chancer. Derudover har Atlético Madrid vundet deres tre La Liga-kampe siden 1-1-kampen mod Manchester United, og de har profilerne til at skabe ravage i United-forsvaret.

Atlético Madrid får flest kort i kampen til odds 2,30 hos Bet365**

Diego Simeones tropper overgiver sig ikke uden kamp, og den kontante spillestil og fighter-indstilling gør, at Atlético Madrid da også er et af de hold, der får flest kort i La Liga.

Vi kan komme til at få et opgør med masser af kort - til begge hold - og vi skal nok ikke forvente, at de spanske spillere trækker sig fra nærkampene. Der vil nok være fokus på at bremse Cristiano Ronaldo, der har et særligt forhold til Atlético Madrid. Alle midler vil komme i brug for at sørge for, at den portugisiske superstjerne ikke kommer på måltavlen.

Offensive Ajax brager videre

Det bliver ikke kedeligt på Johan Cruijff Arena i Amsterdam, hvor Ajax er storfavoritter mod portugisiske Benfica.

Det er svært ikke at være imponeret over dette angrebsivrige Ajax-mandskab, der fører den hollandske liga med en vanvittig samlet målscore på 77:11 efter 26 spillerunder.

Benfica fik dog 2-2 i første opgør og skal igen forsøge at følge med i målfesten, når Ajax træder på speederen. Benfica satser på rutinen i forsvaret, og både argentinske Otamendi og belgiske Vertonghen har masser af internationale kampe i benene, men begge har også rundet de 34 år og er ikke kendt for deres hurtighed.