Sponsoreret indhold fra Unibet

Superligaen er tilbage, og det er den med en oprykkerduel mellem Helsingør og Hobro - en kamp, der tegner tæt, og som kan blive ganske målrig.

Af Emil B. Klintorp

Det kom som lidt af en overraskelse - i hvert fald for undertegnede - at efterårets vel nok største positive overraskelse, Hobro, skulle rende ind i et hjemmebanenederlag til et af rækkens svageste udehold, AaB - og at sidstnævnte oveni magtede at holde Superliga-topscorer Pål Kirkevold fra nettet.

Fredag skal nummer fire i landets bedste række så forsøge at rejse sig igen, når turen går østpå, hvor det andet oprykkerhold, Helsingør, venter.

Christian Lønstrups udvalgte ligger ganske vist næstsidst i tabellen, men de seneste 2-3 runder har holdet vist tegn på forbedring. Senest var man tæt på at få point i Herning.

Selvom Hobro sjældent vinder på udebane, så plejer holdet at score.

3-0 vandt hjemmeholdet, da klubberne tørnede sammen i 1. Division i sidste sæson, og det er ingen hemmelighed, at nordjyderne er langt bedre hjemme end ude; de blågule har således kun vundet én kamp på fremmed græs i denne sæson (2-0 i Silkeborg).

2-0 vandt Helsingør også over SIF, sidst nordsjællænderne spillede hjemme.

Selvom Hobro sjældent vinder på udebane, så plejer holdet dog at score; det har de gjort i fem udekampe på stribe.

Med dette in mente samt indtrykket af et Helsingør-mandskab, der er i gang med at finde sig selv, kunne vi meget vel få mål af begge parter i den første kamp efter landsholdspausen.

Et enkelt til hvert hold i en kamp, der tegner tæt.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.

1, X eller 2: Sats på X'et til odds 


Resultattip: Sats på 1-1 til odds 


Andet spil: Sats på, at begge hold scorer til odds