Landskampe, landskampe, landskampe. Denne onsdag er spækket med venskabsdyster og kvalifikationsopgør. Og en række af dem er fortrinlige spilobjekter.

Således Danmarks møde med Chile på Brøndby Stadion - en træningskamp forud for næste måneds vigtige VM-kvalkamp i Parken mod Portugal.

Mange udskiftninger i Brøndby
Morten Olsens mandskab ligger lunt i svinget til en Sydafrika-billet efter den fine juni-sejr i Sverige, men der er stadig en mistelten eller to der skal tages i ed, herunder hjemmekampen mod Ronaldo og co. Den skal helst ikke tabes.

Derimod betyder resultatet af Chile-kampen ikke så meget - og det forventes at Morten Olsen vil foretage mange udskiftninger på Brøndby Stadion. Bl.a. derfor ser chancen for point(s) til Chile nydelig ud, ifølge Torben N. Sørensen der har udlagt en analyse af kampen, og et tip, på denne side.

På samme side har han tip til diverse andre af onsdagens landskampe, herunder kvalkampen mellem Norge og Skotland.

Tip fra ny Sydamerika-ekspert
Andre af vores fodboldeksperter har også været i gang med at analysere landskampe. Disse finder man på denne side.

Således har Anders Diaz, vores nye sydamerikanske ekspert (skal komplementere Frank Pilantra), fundet værdi i et spil på Brasilien der spiller en træningskamp i Estland. Diaz er primært Argentina-ekspert, men har bredt kendskab til sydamerikansk fodbold.

Tennis og VM i badminton
Onsdagen byder også på tip fra vores eksperter udi netbold. Vi har et spilforslag fra tennismand Lars Baes der har set nærmere på en Challenger-turnering i Istanbul (kl. 12). Og badmintonekspert Steen Pedersen har fundet nogle lavoddsede VM-spil (kl. 14:50 og 16:10) med høj værdi.