Champions League-kvalifikation, københavnske testkampe, Copa América og brasiliansk fodbold er at finde på dagens program...

 

Tirsdag fandt FC København sin modstander når de indtræder i Champions League, da Shamrock med uafgjort 0-0 i Tallinn sendte Flora ud med 1-0 samlet. Med en modstander fra den anden side Vesterhavet er det også ganske passende at de forsvarende danske mestre onsdag tester formen mod en anden modstander fra De Britiske Øer, nemlig Premier League-nedrykkerne fra West Ham.

West Ham stiller ikke i stærkeste opstilling, mens FCKs 22 mand store trup kan byde på genvalg til 17 af de 18 spillere fra truppen mod SønderjyskE i weekenden. Men er der værdi? Læs vores analyse og byd gerne ind.

Ikke langt fra Parken tager Brøndby hjemme imod de hollandske mestre fra Ajax, med både Christian Eriksen og Nicolai Boilesen i truppen. Brøndby har i modsætning til Ajax taget hul på sæsonen, men er det nok til at hente sejren? Læs analysen her.

Champions League-kvalifikation

Selvom FCK fandt sin CL-kvalmodstander i går, er der dog flere returopgør at afvikle. Fem kampe spilles onsdag, og vi kan byde på analyser til to af disse.

Islandske Breidablik led et forsmædeligt 0-5-nederlag til norske Rosenborg i første kamp, og har næppe nogen realistisk chance for at levere miraklet - spørgsmålet er dog om de kan drille et Rosenborg-mandskab, der naturligvis er storfavoritter, men trods alt ikke har det store at spille for efter storsejren i sidste uge. Læs vores analyse til kampen her.

Østrigske Sturm Graz skal forsvare en 2-0-føring fra første kamp mod ungarske Videoton. Ungarerne havde dog angiveligt fortjent bedre, og selvom det kan blive svært at hente de to mål skal det ikke udelukkes at der kan hente en smal sejr eller uafgjort på hjemmebane, i hvad der næsten er et lokalopgør mellem klubberne, der ligger kun godt 200 km fra hinanden. Jens Bøye har fundet værdi i et spil på Videoton -0,25, hvor der altså er gevinst ved ungarsk sejr og odds 0,5 ved uafgjort.

Sydamerikansk fodbold

Den anden semifinale ved Copa América i Argentina afvikles kl. 2.45 i nat, når Paraguay og Venezuela tørner sammen.

Paraguay overraskede fodboldverdenen med straffesparkssejren over Brasilien, og skal nu op imod et venezuelansk mandskab, der hentede 0-0 mod selvsamme Brasilien i første kamp ved turneringen og var heldige med at vende 1-3 til 3-3 mod nattens modstander i den sidste gruppekamp. Med en lidt ufortjent 2-1-sejr over Chile har Venezuela så spillet sig frem til semifinalen, men her kan det også meget vel stoppe.

Paraguay har endnu ikke vundet en kamp i regulær spilletid ved turneringen, men de er favoritter i denne kamp, og bør ifølge Frank Pilantra sikre sig den videre kvalifikation til finalen mod Uruguay - om det så kræver forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence er i den forbindelse underordnet.

Mens Copa América altså spilles i Argentina fortsætter turneringen i den brasilianske Serie A, hvor Palmerias og Flamengo tørner sammen. Flamengo er ubesejret hidtil i sæsonen, men står foran deres hidtil sværeste test i sæsonen mod Sâo Paulo-klubben, der er under ledelse af Luis Felipe Scolari. Palmerias har hentet maksimumpoints i fem hjemmekampe uden at tillade scoringer, og til odds 2,05 er der ifølge Frank Pilantra også værdi at hente i at klubben udbygger hjemmebanestatistikken til seks sejre i seks kampe.