Vi må hellere male Fanden på væggen - og vi kan lige så godt dyppe penslen i blåt og gult: Danmark kan stadig indhentes i VM-kvalifikationsgruppe 1, og den farligste forfølger er Sverige - som Morten Olsen og co. tager imod i Parken d. 10. oktober.

Heldigvis ligger vi vældigt lunt i svinget.

Før aftenens udekamp mod Albanien har Danmark 17 point for 7 kampe, og en målscore på 14-3. Derefter følger Ungarn med 13 point og en målscore på 9-4. Sverige har 12 og 8-3. Og Portugal 10 og 9-5, men for 8 kampe.

Svenskerne spiller i aften på udebane mod Malta, en kamp der alt andet lige skal give 3 point. Men hvor stor bliver sejren? Ikke uvæsentligt da det er målforskellen man kigger på, hvis to hold har samme antal point.

Målscore kan blive afgørende
Og samme antal point kan Danmark og Sverige godt gå hen og lande på. HVIS nu Sverige vinder deres tre sidste kampe, inklusive kampen i Parken samt den efterfølgende hjemmekamp mod Albanien - så har de blå-gule 21 point.

Og Danmark? Ja, vi skal sådan set snuble i to ud af tre kampe, for at give svenskerne en chance - men det KAN jo ske. Hvis vi kun får 4 point ud af møderne med Albanien (ude) og Ungarn (hjemme) og altså taber i Parken mod Sverige, så står vi også med 21 point.

Lige nu har vi en noget bedre målscore end Sverige - men det kan ændre sig.

MEN. Tid til optimisme: For det første er det langt fra sikkert at svenskerne - uanset om de lugter blod - kan vinde i Parken. Det mislykkedes som bekendt for Portugal.

For det andet bør Danmark have pæne sejrschancer mod såvel Albanien som Ungarn.

Dagens spilforslag
I første omgang gælder det aftenens kamp på Balkan. Vi har en analyse af opgøret, med et tip bundet i halen.

Og vi har selvfølgelig også en række andre analyser og spilforslag klar til dagens landskampe.

Tjek dem på denne side.

Og denne.