Vi er nået til de sidste kampe i gruppespillet, og denne onsdag skal gruppe E og F afgøres. Kan Portugal levere under pres, og kan vores naboer fra Sverige lave overraskelsen mod Belgien?

De sidste afgørende kampe i gruppespillet står for døren, hvor holdene i gruppe E og F skal afgøre holdenes skæbner. Flere hold er pressede til at hente et resultat.

I gruppe E er Italien allerede sikre på at slutte som 1’er, mens Belgien, efter 3-0 sejren mod Irland, indtager 2. Pladsen. Både Sverige og Irland har 1 point før sidste spillerunde, og begge lande er dermed tvunget til at vinde sidste gruppekamp.

I gruppe F ligger Ungarn noget overraskende nr. 1 efter de to første kampe. Portugal, der har været noget ineffektive, og hårdtarbejdende Island ligger begge med 2 point, mens skuffende Østrig ligger sidst.

Kl. 18:00 Island - Østrig (DR1)

To hold der ikke kan tåle at tabe denne kamp. Hårdtarbejdende Island har endnu ikke tabt ved denne slutrunde, mens Østrig har skuffet i de første kampe. Kan Østrigerne rejse sig, eller skal Island formå at kvalificere sig? Estadisticas tror på en stille start på kampen:

  • Island ligger højest overraskende på en anden plads efter 2 kampe og kan spille meget afventende i dette opgør.
  • Island har vist sig særdeles dygtige defensivt og formåede at holde Portugal nede på en scoring i deres opgør.
  • Østrig har vist sig skræmmende dårlige i deres første to kampe, hvor de ikke har formået at score mod hverken Ungarn eller Portugal.

Kl. 18:00 Ungarn - Portugal (DR3) 

Ungarn er inden sidste spillerunde allerede videre til 1/8-finale efter, at holdet formåede at hente 1 point imod Island i kampens sidste minutter. Portugal kommer til kampen med to uafgjorte i de første to kampe, hvor holdet har manglet den sidste skarphed. Estadisticas tror på at Ungarn kan spille op med storfavoritterne fra Portugal:

  • Portugal har ikke haft tur i den under denne slutrunde, Ronaldo har ikke fundet nettet endnu og offensiven virker vaklende.
  • Portugal må formentligt undvære midtbanemanden André Gomes og forsvasspiller Raphael Guerreiro som ikke trænede med mandag.
  • Ungarn var særdeles kyniske mod Østrig hvor de scorede to gode mål og højst overraskende slog en af gruppens favoritter

Kl. 21:00 Italien - Irland (DR3) 

Italien har imponeret indtil nu ved denne slutrunde, hvor man allerede har sikret sig 1. Pladsen i gruppen. Irland tabte senest stort til Belgien og skal hente en sejr. Kan de det mod Italien, der forventes at rotere?

Frank Pilantra har kigget nærmere på kampen dog uden at finde værdi. Læs info-analysen via ovenstående link.

Kl. 21:00 Sverige - Belgien (DR1)

Sverige tabte senest i slutminutterne til Italien, og offensivt har svenskerne langt fra imponeret. Belgien kom tilbage på sporet med en storsejr senest mod Irland, hvor Romelu Lukaku fik skudt sig ind i turneringen. Frank Pilantra ser værdi i en tæt kamp, hvor kampen slutter X eller med en sejr på ét mål til Belgien:

  • Hovedprioriteten for Belgien må helt klart være at undgå nederlag. Derfor kan vi få en ret resultatorienteret taktik fra Wilmots.
  • Belgien imponerede med 3-0 sejren over Irland og var i fuld kontrol i 90 minutter.
  • Modsat har Sverige og Zlatan Ibrahimovic ikke udrettet meget i de første par kampe, hvor Hamrén har holdt fokus på defensiven.