Normalt lyder en kamp mod Liechtenstein som en ren walk-over, men lilleputnationen har vist fine takter på det seneste. Så sent som i fredags måtte VM-deltagerne fra Østrig trække to sene scoringer op af tyrolerhatten for at hente en smal 2-1 sejr med hjem fra det lille fyrstendømme. Sportingbet har trods alt stadig Danmark som storfavorit, men der lurer måske en overraskelse…

– Det bliver en interessant kamp at følge. De mange danske skader parret med et formstærkt hjemmehold kunne godt tyde på en svær kamp. Hjemmeholdet har i Mario Frick en uhyre giftig angriber, men han vil få problemer alene mod den danske defensiv, der har holdt nullet i de to første kampe i EM-kvalifikationen. Slaget kommer til at stå foran Liechtensteins mål, og selv om vi er hårdt ramt af skader i angrebet, har det danske hold stadig så mange offensive kvaliteter, at det nok skal lykkes at score – om ikke andet så med Michael Gravgaard som luftvåben sidst i kampen. Skulle overraskelsen lure, er der dog rigtig høje odds på hjemmesejr, siger Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet. Andreas giver odds 23 på sejr til Liechtenstein, odds 8,00 på et uafgjort resultat og odds 1,071 på sejr til Danmark.

Liechtenstein har tabt de to første kampe i puljen, men de har begge været på udebane. Landet er nummer 155 på FIFA’s verdensrangliste.

Udvalgte spilmuligheder hos Sportingbet

Liechtenstein-sejr: Odds 23,00

Liechtenstein-sejr på 1-0: Odds 51,00

Liechtenstein-sejr på 2-1: Odds 81,00

Uafgjort 1-1: Odds 17,00

Dansk sejr på 0-4: Odds 7,00

Dansk sejr på 0-3: Odds 5,50

Dansk sejr på 2-4: Odds 81,00

Liechtenstein scorer kampens første mål: Odds 9,00

Der bliver ikke scoret i kampen: Odds 15,00

Spil selv på kampen og se flere spilmuligheder på Sportingbet.dk