Fra et dansk perspektiv har de første dages resultater ikke været lige opløftende, men hos Skandinaviens største private spiludbyder glæder man sig alligevel over, at OL er i fuld gang.

"Selvom Tine Rasmussen og Kenneth Jonassen røg tidligt ud af badmintonturneringen og Mark. O. Madsen er færdig i brydning, tror vi stadig på medaljer til Danmark," forsikrer kommunikationschef Per Marxen.

"Vores OL-satsning er den største nogensinde og efter en travl sommer med EM-fodbold, Tour de France og Wimbledon, er der vist mange oddssættere, der trænger til ferie. Men nu skal de altså sætte odds på alt fra vandpolo til bueskydning – og i mange tilfælde også servicere alle vores live-betting-kunder."

Hvad angår de danske chancer for ædelt metal, giver Unibets oddssætter Kenneth Pedersen følgende vurdering:

Håndbold
"Danmarks håndbolddrenge har skuffet fælt indtil videre Dog tror vi stadig på en semifinaleplads, hvor Frankrig formentligt venter, hvilket vil være en alt for stor mundfuld. Drengene bliver derfor atter til bronze-drenge igen".

Badminton
"Peter Gade viste svaghedstegn mod den rappe japaner Shoji Shato, men er dog kommet i kvartfinalen, hvor arvefjenden og guld-favoritten Dan Lin venter. Her må vi formode, at Gades OL-eventyr stopper, og vi tror, at Danmark for første gang i mange år må rejse hjem fra et OL uden badminton-medaljer."

Tennis
Så er der Caroline Wozniacki: En pige der i fremtiden nok skal sætte masser af guld ind i det danske pokalskab, men som vil få nogle svære kampe i vente. Selvom hun skulle slå Dementieva venter der en ekstrem svær kvartfinale mod formentligt Serena Williams. Vi håber – men tror desværre, at Caroline må vente fire år, så heller ingen medaljer her.

Roning
Vores tidligere ”Guldfirer” kan næppe gøre sig gældende i guldkampen, men sådan har man før sagt om denne legendariske båd, og derfor tror vi, at båden går hen og hiver en flot bronzemedalje hjem. Derudover har vi vores dobbeltsculler med Rasmus Quist og Mads Reinholdt, som vi til gengæld har store forventninger til. Her tror vi faktisk, at Danmark får sin eneste guldmedalje, og forventer helt klart de to roere på skamlen – alt andet vil være en skuffelse.

Cykling
I cykling tror vi, at der ligger en sikker sølvmedalje og venter på os i forfølgelsesløbet. Desværre ser Storbritannien usårlige ud i denne disciplin, men sølvet er så absolut muligt, og den satser vi på at drengene tager sikkert hjem.

"Vi har stadig sejlads, bordtennis og kuglestød, og historien viser, at vi altid hiver nogle overraskende medaljer hjem, så mon ikke der ligger minimum endnu en bronzemedalje og venter på os et eller andet sted derude? Dette vil bringe os op på 1 guld-, 1 sølv- og 3 bronzemedaljer, hvilket ikke er helt i overensstemmelse med DIF’s erklærede målsætning, men som vi nok skal være ret så glade for, som tingene desværre har udartet sig indtil videre," konstaterer Kenneth Pedersen hos Unibet*.