Med tre korrekte tip i streg lå "sindt96" lunt i svinget på vej ind på opløbet, men fredag var der ikke noget der fristede og lørdag glippede det, da SAS-kampen i Aalborg endte med en 3-2 sejr til AaB over Brøndby. Dette åbnede for forfølgerne, og her greb "a58817" chancen og gik forbi. Sejren blev hevet i land på Racing Santanders sejr over Real Madrid, samt FCNs uafgjorte resultat hentet i det midtjyske.

For sin sejr belønnes "a58817" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

I månedskonkurrencen er der tæt kamp i toppen, hvor forrige uges vinder "mariusholm" fortsat er med fremme. Sammen med "knightkiller" er der skabt et lille hul ned til forfølgerne "Allan77" og "oddset". Men april er kun halvvejs overstået, og der er langt i mål - så månedskonkurrencen er langt fra afgjort!

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.