I OddsXpert findes der flere typer deltagere. Der er de som afgiver tip hver dag og forsøger at klemme alle de mulige point ud af udvalget som det er muligt. Og så er der dem der kun afgiver tip på de dage hvor udvalget er tilstrækkeligt tiltalende. September måned så en dyst mellem typerne, og i sidste ende blev det den mere tilbageholdende bruger der tog stikket hjem.
"jancker" skulle blot bruge 14 afgivne tip til at sikre sig topplaceringen, som kom i hus med 10 korrekte skud. Med 11,80 point var dette lige netop nok til at distancere "Gnuen" på andenpladsen, som ramte 15 af 30 tip med en total gevinst på 11,51 point.

Præmierne fordelte sig således:
1 - 1.200 DKK: jancker 11,80 point
2 - 800 DKK: Gnuen 11,51 point
3 - 500 DKK: trine_soes13 10,21 point
4 - 300 DKK: potheron 10,12 point
5 - 200 DKK: fl-tips 9,05 point

Som om dette ikke skulle være nok afsluttede søndag også en ugekonkurrence. Her ramte ugevinderen flere overraskelser, eksempelvis Næstveds pokalsejr mod Horsens, samt FCK Håndbolds sejr over Anja Andersens Dreamteam, Slagelse. Med flotte 8,60 point holdt "Kida" en solid distance til de øvrige deltagere, hvor "trine_soes13" kom tættest på med 6,70 point.

For sejren belønnes "Kida" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Alle vindere vil blive kontaktet direkte.

Idag, mandag, starter en ny måned- og ugekonkurrence, hvor der blandt andet er dansk fodbold på programmet, hvor Horsens gæster Farum i forsøg på at hente sin første sejr på Sjælland. Du kan afgive dit tip her, og få en god start på de nye konkurrencer:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.