Den forgangne uges OddsXpert-konkurrence blev afgjort med minimal margin, og faldt ud med fordel til hette som med 0,05 point slog BetXperts egen Peter Ager Kristensen, som er ekspert på SAS Ligaen.
hette tog strategien med at satse på uafgjorte resultater, hvilket synes at have været den rigtige taktik. Den ene dag hvor hette afveg fra taktikken, var den ene dag hvor tippet gik ved siden af. Peter Ager havde også sat sin lid til taktikken med uafgjorte, men modsat hette valgte han at undlade tip på to af ugens dage. Dette gjorde udslaget, og gav hette de 0,05 point der skulle til for at tage førstepladsen.

For bedriften får hette en præmie på 500 kr der indsættes på en Sportingbet-konto (vi sender en mail med de nærmere detaljer).

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.