Den forgangne weekend markerede ikke blot afslutningen på ugekonkurrencen i OddsXpert. Juni måned så også sin sidste dag, og derfor er der flere vindere der skal udråbes på denne, noget slunkne, mandag.

Sjældent har en ugekonkurrence været så tæt, som det var tilfældet i uge 26. Sølle 0,10 point skilte "jemos" og "subflash", hvor sidstnævnte lige nøjagtig holdt konkurrenten på afstand med totalt 10,40 point for 6 rigtige tip ud af 7 mulige. At "jemos" havde spottet den franske VM-overraskelse var ikke tilstrækkeligt, da "subflash" fra mandag til lørdag havde ramt rub og stub. Begge havde søndag krydset i den norske Tippeliga-kamp mellem Viking og Rosenborg, hvorfor "subflash" ikke kunne slås på målstregen.

For sejren belønnes "subflash" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen
Månedskonkurrencen var mindre nerverpirrende, hvor spændingen blot var intakt i dysten om andenpladsen. For "Mummies" havde et hæderligt forspring hen mod afslutningen, og afholdt sig helt fra at tippe med i månedens sidste fire dage. Dermed stod kampen om den sekundære placering mellem "gnavpot" og "Mveste6", og selvom sidstnævnte satte en stærk slutspurt ind med et korrekt tip på det uafgjorte resultat mellem Tyskland og Argentina, så holdt "gnavpot" lige netop skindet på næsen med Italiens sikre sejr over Ukraine.

Dermed fordeler præmierne sig som følger:
1.500 DKK - "Mummies" (18,97 point)
1.000 DKK - "gnavpot" (16,64 point)
500 DKK - "Mveste6" (16,58 point)

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.