Såvel uge- som månedskonkurrence blev afsluttet i den forgangne weekend, og dermed er det tid til fordeling af præmierne. I alt seks dygtige tippere skal belønnes for bedrifterne i konkurrencen.

I månedskonkurrencen løb "krogh" med førstepladsen, ja endda i så sikker stil, at han tillod sig at holde et par dage fri og undlod således helt at afgive tip torsdag og fredag. Med tre point ned til nærmeste forfølger må sejren siges at være kørt sikkert i havn. Månedspræmierne, sponsoreret af Sportingbet, fordeler sig dermed således:
1 - 1.200 DKK: Krogh 20,70 point
2 - 800 DKK: Emil 17,70 point
3 - 500 DKK: VIBORGFF 17,25 point
4 - 300 DKK: LILLEFAR 15,50 point
5 - 200 DKK: peter1310 14,50 point

På fjerdepladsen finder vi "LILLEFAR", som via en flot uge 35 nåede helt op og kæmpe med om topplaceringerne. Ikke nok med, at han dermed kom i pengene i månedskonkurrencen tog han også stikket hjem som ugevinder, og belønnes med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto.

Alle vindere kontaktes direkte af BetXpert.

September måneds konkurrence er allerede skudt igang, og idag, mandag, starter en ny ugekonkurrence. Der er dansk, svensk og italiensk fodbold på programmet, se hvilke og afgiv dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.