Det er næsten sikkert og vist, at hvis man vil til tops i OddsXperts ugekonkurrence, så skal træfsikkerheden være i top hver eneste dag. En enkelt svipser, eller en dag hvor et tip udelades, kan koste sejren, hvilket "whitetie" måtte sande i den netop overståede uge 33. Træfsikkerheden var der, men totalt 7,63 point på 6 korrekte spil ud af 6 mulige, var ikke nok. For ud af støvet kom vinderen. Med 6 ud af 7 rigtige, og totalt 8,15 point, kørte "TheDustyBoy" sejren hjem, med to forventede sejre til de to tyske tophold Werder Bremen og Bayern München. En god start på ugen, og i alt tre korrekte X´er, gav lidt luft i stillingen, og på vejen var der endda plads til en svipser i Englands træningskamp mod Grækenland.

For sejren belønnes "TheDustyBoy" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.