Det må være svært at leve op til sit navn for den forgangne uges vinder af OddsXpert. Med en høst på 9,30 point for fem rigtige tip må mundvigene pege opad hos den ellers noget slukørede "gnavpot". Grundlagt på velvalgte fodbold-krydser, blev kronen sat på værket søndag aften, hvor Valencia endeligt genfandt lidt af fordums styrke og hev en sejr hjem i Primeraen. Ronald Koeman fik dermed tiltrængt luft i tilværelsen, mens "gnavpot" fik tiltrængt luft til konkurrenterne!

For sejren belønnes "gnavpot" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen: Januar-vindere

I mandags kunne vi berette, at "lindash" tog en flot ugesejr via to velbetalte håndboldkrydser ved herrernes europamesterskab. De viser sig at være bedre betalt end først antaget, for ugesejren dannede et solidt grundlag for den samlede månedssejr. Der var flere deltagere der præsterede at ramme de to uafgjorte resultater, men af denne gruppe viste "lindash" en større træfsikkerhed, selvom han faktisk blot ramte 11 af 26 rigtige for februar måned. Til sammenligning ramte anden- og trediepladsen hhv. 6 af 11 og 7 af 17 rigtige tegn.

Månedspræmierne fordeler sig således:
1 - 1.200 DKK: lindash 25,09 point
2 - 800 DKK: kaare_moller 16,55 point
3 - 500 DKK: Kaptajn Rooney 15,75 point
4 - 300 DKK: kjergaard 15,33 point
5 - 200 DKK: dadahinsin 14,45 point

Der skal lyde et stort tillykke her fra til de dygtige vindere - alle vil de blive kontaktet direkte.

Ugekonkurrencen uge 4

Håndbold-Danmark kom ud på toppen, med søndagens flotte punktum på et imponerende EM. Med et veloverstået Europa-mesterskab satte "lindash" sig også på guldet, da han hele to gange i ugen ramte højt betalte uafgjorte i håndbold.

Med 5 af 6 rigtige, og imponerende 19,61 point for ugen distancerer "lindash" al modstand. På andenpladsen findes "ikaa", som lige havde én misser for meget, og "blot" opnåede 18,20 point.

For sejren belønnes "lindash" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Det flotte ugeresultat betyder også, at "lindash" ligger særdeles lunt i svinget i månedskonkurrencen. Med 3 dage tilbage har han et forspring på 8,61 point til nærmeste forfølger, og dermed synes der at skulle mirakler til før endnu en titel kan tilføjes CV´et.

En ny ugekonkurrence er allerede igang, og ønsker du at blande dig i kampen om titlen, så afgiv dine tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.